Haberler

Atakaş Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı: Fenerbahçe açık açık oyuncuyu istiyor

Güncelleme:

Hatayspor'un Gabonlu golcüsü Aaron Boupendza'nın Krasnodar'a transferi futbolcunun Rus ekibiyle anlaşamaması sonucunda iptal olmuştu. Atakaş Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı gündem yaratacak bir açıklamada bulundu. Vardı, Fenerbahçe'nin açık açık futbolcuyu istediğini ve iyi bir teklif yaptığını söyledi.

Hatayspor'un Gabonlu golcüsü Aaron Boupendza, Rus temsilcisi Krasnodar FK'ya gitmeyi reddetti. Transferin perde arkasında yaşanan gelişmeleri, Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı tüm detaylarıyla anlattı.

Radyospor'a konuşan Hatayspor'un basın sözcüsü Rahmi Vardı, Boupendza'nın iptal olan Krasnodar transferine ilişkin, ''Yaklaşık 8,5 milyon euroluk bonservis bedelinde anlaşma sağlandı ve sonraki satıştan yüzde 20'lik pay anlaşması yapıldı. Bu anlaşmanın sonrasında oyuncumuz kulüpte kalmak istediğini belirtti. Yanlış anlaşılmasın. Oyuncumuz Krasnodar'a gitmek istemiyor diye bir durum söz konusu değil" diye konuştu.

Atakaş Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı: Fenerbahçe açık açık oyuncuyu istiyor

FENERBAHÇE, AARON BOUPENDZA'YA TEKLİF YAPTI MI?

Rahmi Vardı, Türkiye'den de oyuncuya taliplerin olduğunu vurguladı. Boupendza'nın adı transfer döneminin son günlerinde Galatasaray ile anılmıştı. Vardı, Galatasaray'ın dışında Fenerbahçe'nin de Aaron Boupendza'ya talip olduğunu belirterek, "Açıkçası oyuncumuzun Türkiye'de kalıp, Türkiye'de hizmet etmesini isteriz. Tabii ki burada kalmasını isteriz. Fenerbahçe'nin almasını isteriz. Galatasaray da alabilir. Ama futbolcumuzun aklında böyle bir şey yok. Açık söylüyorum Hatayspor'da başarılı olduktan sonra yurt dışına gitmek istediğini belirtti. Türkiye'den ve yurt dışından 6-7 kulüp teklif getirdi. Kimisi takas önerdi, kimisi teklif. Rusya'dan bir kulüp var. Dinamo Kiev talip. Türkiye'den de Fenerbahçe açık açık oyuncuyu istiyor. Fenerbahçe iyi bir teklif yaptı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rahmi Vardı Fenerbahçe Krasnodar Hatayspor Haberler

500

Yorumlar (18)

sporcu:

fener üzerinden güzel algı yapıyorsunuz bravo. . sizde haklısınız toplama kampı olmuş FB ne fiyat koysak alır niyetindesiniz. . .

13
3
yanıtYanıtla
)):

Bu takım Ronaldoyu Messiyi alsa bile boş . Mevcut kadro Türkiye standartlarının çok çok üzerinde bir kalitede olmasına rağmen hangi maçını izlesek uykumuz geliyor 3 senedir. Hakemler federasyon teknik direktör suçlu da Ali KOÇun kabahati yok mu hiç. Aziz Başkan olsaydı şimdi açık ara liderdi bu kadro bence

13
3
yanıtYanıtla
GUMUCA 07:

Allah aşkına şu habere şaşıran var mı? Futbolcu doğrama ve kariyerini bitirme konusunda ihtisas sahibi bir kulüp haline gelen Fener''e git ve sonun tıpkı Emenike gibi olsun. . !

6
6
yanıtYanıtla
Zekai:

Fener emenikeyi adam yaptı sonra gitti döndüğünde oynayamadı ve birçok futbolcu aynı şekilde baliçi barcelonaya sattı rüştü hakeza öyle ama ancak boş yorum yap. . . . .

yanıt4
yanıt3
Yolcu:

Fenere gidip kariyerini bitirmek mii neresinden bakarsan bak kral hareket :) GS kimi isterse ona yöneliyolar çünkü kendileri bu konuda baya bi beceriksiz cıktı mesutmuş kahveymiş :D Haftasonu ınsallah trabzon yenmez zira karbonat gayet iyi takımın başında :D

6
4
yanıtYanıtla
Memoli:

Yahu Krasnodara transfer falan yok güzel bir fiyat artırma taktiği yersen

8
1
yanıtYanıtla
Fenerbahce:

Behçet bende 6s nin 1958 den bu yana şampiyonluklarını kabul etmiyorum

4
3
yanıtYanıtla
MUZO:

GALATASARAY''a gelmesin de nereye giderse gitsin.

4
2
yanıtYanıtla
Yeniçeri:

Bu adam kesinlikle o parayı etmez bu oyuncu Hatay sporda başarılı kabul ama fenerbahçede oynamak hiç kolay değil örnekmi gs daki cagne

3
3
yanıtYanıtla
Yasin:

Bu oyuncuda son vuruş var...giagne tam bir mal.

yanıt0
yanıt0
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title