Haberler

Asat Pehlivanları, Elmalı Güreşlerinden 12 Madalya ile Döndü

Güreşin ’ilk er meydanı’ olarak kayıtlara geçen ve bu yıl 666’ncısı düzenlenen Elmalı Yağlı Güreşleri’nde Büyükşehir Belediyesi ASAT güreşçileri toplamda 12 madalya alarak büyük bir başarı kazandı.

Güreşin 'ilk er meydanı' olarak kayıtlara geçen ve bu yıl 666'ncısı düzenlenen Elmalı Yağlı Güreşleri'nde Büyükşehir Belediyesi ASAT güreşçileri toplamda 12 madalya alarak büyük bir başarı kazandı. ASAT Spor Kulübü Güreş Takımı en fazla madalya kazanan takım olarak yine tarihe geçti.

Ata sporunda ulusal ve uluslararası turnuvalarda kazandığı başarılarıyla adından söz ettiren ASAT Güreş Takımı, Kırkpınar'dan sonra Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri'nin er meydanında da başarısını taçlandırdı. ASAT Güreş takımı 100'e yakın sporcuyla katıldığı tarihi güreşlerde miniklerden başaltıya kadar tüm boylarda kazandığı 12 madalya ile 666'ncı Elmalı Yağlı Güreşleri'nde en fazla madalya kazanan takımı oldu.

Başarılarımız tesadüf değil

Bu sene Kırkpınar'dan Elmalı Yağlı Güreşlerine kadar tüm müsabakalara çok iyi hazırlandıklarını belirten Büyükşehir Belediyesi Güreş Koordinatörü Mustafa Kemal Karaboğa, "Başkanımız Menderes Türel'inde büyük önem verdiği takımızın alt yapısında 110 sporcumuz var. Minderde hem büyükle hem de yıldızlar liginde mücadele ediyoruz. Yağlı güreşte büyük başarılara imza attık. Sporcularımızın kazandığı bu başarılar tesadüfü değil. Yoğun bir çalışma programı sonunda kazanılan başarılar. Bu çalışmalarımızda bizlere geniş imkanlar sağlayan ve büyük destek veren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel'e çok teşekkür ederiz" diye konuştu.

Kırkpınar'da Antalya'nın gururu

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Spor Kulübü Güreş Takımı, 657. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde büyük başarı kazanmış ve üst üste 4 sene takım olarak şampiyonluk kazanarak Antalya'nın gururu olmuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Elmalı Spor Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Bakmadan Geçme

21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Gaddar neden bitiyor? FİNAL YAPIYOR! Gaddar niye final yapıyor? Asgari kurumlar vergisi nedir, ne kadar olacak? Hangi şirketler asgari kurumlar vergisi ödeyecek? Konyaspor 3'lü averaj, 4'lü averaj küme düşme hesabı nedir, averajı kaç (KONYASPOR-HATAYSPOR, GAZİANTEP) ? Samet Akaydın neden kadro dışı bırakıldı, Panathinaikos'tan ayrılacak mı? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri dönecek mi? Türkiye'ye dönme kararı aldı Dilan Çiçek Deniz kimdir? Dilan Çiçek Deniz kaç yaında, nereli, hangi filmlerde oynadı? Konyaspor küme düşme ihtimali var mı, ligde kalmayı garantiledi mi? 20-21 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20-21 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title