Haberler

    Arsenal, Coventry'yi 4-0 Yendi

    Güncelleme:

    Federasyon Kupası 4. Tur maçında Coventry ile karşılaşan Arsenal, Podolski'nin iki, Giroud ve Cazorla'nın birer golüyle turu geçti.

    Premier Lig'in lider ekibi Arsenal, İngiltere Federasyon Kupası 4. Tur maçında 1. Lig ekiplerinden Coventry ile karşı karşıya geldi.

    Arsenal maça Wilshere ile bulduğu atakla başladı. Ev sahibi ekipte 9. dakikada da Lucas Podolski maçın açılış golünü atabilmek için bir fırsat buldu ancak bitirişi iyi yapamadı.

    PODOLSKI PERDEYİ AÇTI

    Bulduğu üst üste ataklarla Coventry savunmasını yıpratan Arsenal'de 15. dakikada Mesut'un sol kanata verdiği pasta, maçın etkili isimlerinden Podolski topu ağlarla buluşturdu ve durumu 1-0'a getirdi.

    27. dakikada ise köşe vuruşundan gelen ortada seken topa iyi yükselen Podolski kendisinin ve takımının ikinci golünü atmayı başardı.

    CLARKE GOLÜ BULAMADI

    Soyunma odasına iki farkla geride giden konuk ekip, ikinci yarıda 50. ve 57. dakikalarda Leon Clarke ile farkı azaltmaya çalıştı ancak 28 yaşındaki oyuncunun bu girişimleri sonuç vermedi. İkinci yarıya savunma yaparak başlayan Arsenal, 60. dakikada Bendtner ile gole yaklaştı.

    GIROUD VE CAZORLA SKORU BELİRLEDİ

    İkinci yarıda konuk takım golü atabilmek için çok uğraştı. Coventry 78. dakikada da Baker ile arayışlara girdi ancak gol yine Arsenal'den geldi. 84. dakikada golü atan Giroud, farkı üçe çıkardı. 89. dakikada ise Cazorla takımının dördüncü golünü attı ve maçın skorunu 4-0 olarak belirledi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Lucas Podolski Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title