Haberler

Arsenal, Community Shield Kupası'nda Şampiyon Oldu

Güncelleme:

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde rakibi Arsenal, Manchester City'i mükemmel bir oyunla 3-0 farklı mağlup etti ve İngiltere Community Shield Kupası'nda zafere ulaştı.

İngiltere Premier Lig'in son şampiyonu Manchester City ile geçtiğimiz sezon FA Cup'ı müzesine götüren Arsenal, Wembley Stadyumu'nda karşılaştı.

ARSENAL HER ALANDA ÜSTÜN FUTBOL SERGİLEDİ

Maça baskılı ve istekli başlayan Arsenal, 21. dakikada Cazorla'nın attığı golle son Preimer Lig şampiyonu Manchester City karşısında 1-0 önde geçti.

Manchester City, yediği golden sonra ataklar geliştirse de savunma yerleşiminde diri gözüken Arsenal, 42 dakikada Aaron Ramsey ile 2. golü bularak soyunma odasına 2-0 önde girdi.

İkinci yarı öncesinde iki değişikliğe giden Arsene Wenger, yeni transfer Alexis Sanchez ve Yaya Sanogo'yu oyundan alarak Alex Chamberlain ve Olivier Giroud'u oyuna sürdü. Manchester City de ise David Silva, ilk yarıda etkisiz gözüken Samir Nasri'nin yerine oyuna dahil oldu.

İkinci yarıda da oyundaki hakimiyeti elden bırakmayan Londra ekibi, Olivier Giroud'un 62. dakikada attığı golle, Manchester City karşısında farkı 3'e çıkardı.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve mücadele 3-0 Arsenal galibiyetiile sona erdi.

ŞAMPİYON ARSENAL

Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi Arsenal, İngiltere Community Shield Kupası'nda, Manchester City'i 3-0 mağlup etti ve kupayı müzesine götürdü.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Beşiktaş Spor Haberler

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title