Haberler

Ardahan Yalnızçam Kayak Merkezi'nde Yeni Sezon Açıldı

Güncelleme:

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek ile Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Yalnızçam Kayak Merkezi'nin yeni sezonuna 'Merhaba' dedi. Kar kalınlığının yeterli düzeye ulaşmasıyla birlikte kayak sezonu törenle açıldı.

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek ile Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Yalnızçam Kayak Merkezi'nin yeni sezonuna 'Merhaba' dedi.

Ardahan'a 20 kilometre uzaklıkta çam ağaçları ile kaplı Yalnızçam Kayak Merkezi'nde son günlerde etkili olan yağışın ardından kar kalınlığının yeterli düzeye ulaşması ile birlikte kayak sezonu törenle açıldı. Törene Vali Hayrettin Çiçek, Belediye Başkanı Faruk Demir, protokol üyeleri ile çok sayıda kayak sever katıldı.

Kayak sporcularının gösterisi eşliğinde yapılan açılışın ardından vatandaşlar, kristal kar üzerinde kayak yapmanın keyfini yaşadı.

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek açılışta yaptığı konuşmada, hasretle kar yağışını beklediklerini ve son günlerde etkili olan kar yağışların ardından kentte kayak sezonunu açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Vali Çiçek, "Malum iklimin yumuşak gitmesi sebebiyle sezon geç açıldı. Fakat Ardahan'a kar çok yakışıyor. Yalnızçam Kayak Merkezi'ne de kayak çok yakışıyor. Kar yağışını hasretle bekliyorduk. İnşallah çok güzel bir sezon olacak. Ben bütün kayak severleri Ardahan Yalnızçam Kayak Merkezi'ne davet ediyorum. Bizim toplamda 12 kilometreye kadar ulaşan pistlerimiz mevcut. 4 değişik hatta kayak severlere hizmet veriyoruz. Yine 75 yataklı bir otelimiz var. Kayak merkezi, Ardahan merkeze 20 kilometre uzaklıkta. Uzmanların ifade ettiğine göre kayak açısından Türkiye'nin kar kalitesi en iyi ve en nitelikli olan kayak merkezi burası. Dolayısıyla ben bütün kayak severleri davet ediyorum" dedi.

Kayaksever Uğur Dündar ise, kar kalitesi açısından Türkiye'nin en iyisine sahip olduklarını söyleyerek, "Yalnızçam Kayak Tesisleri açıldı. Kar kalitemiz en iyi seviyede. Kayak severleri buraya bekliyoruz" diye konuştu. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hayrettin Çiçek Kayak Merkezi Faruk Demir Ardahan Spor Güncel Haberler

Bomba iddia! Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştü: Bir komplo var, ortaya çıkarılmalı

Bomba iddia! Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştü: Bir komplo var, ortaya çıkarılmalı

Tasarruf tedbirlerinin ardından kamuda çalışma sistemi değişiyor! İşte üzerinde durulan 6 model

Tasarruf tedbirlerinin ardından kamuda çalışma sistemi değişiyor! İşte üzerinde durulan 6 model

Kumpas iddialarına ilk yorum! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kuklayı da kuklacıyı da iyi biliyoruz

Kumpas iddialarına ilk yorum! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kuklayı da kuklacıyı da iyi biliyoruz

Bakmadan Geçme

Aziz Yıldırım basın toplantısı hangi kanalda? Aziz Yıldırım basın toplantısı nereden izlenir? Aziz Yıldırım basın toplantısı İZLE! İKİZLER BURCU ÖZELLİKLERİ! İkizler burcu dengesiz mi, özellikleri neler? Çocuklar için sağlıklı ve lezzetli atıştırmalık önerileri Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 15 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 15 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Bugün voleybol maçı var mı? 15 Mayıs kimin voleybol maçı var? Bugün hangi voleybol maçı var? Yapay zeka Claude nedir? Claude'un ChatGPT'den farkı nedir? Yavuz Bingöl kimdir? Yavuz Bingöl kaç yaşında, nereli? Yavuz Bingöl hayatı ve biyografisi! REAL MADRİD - ALAVES MAÇI NE ZAMAN? Real Madrid - Alaves maçı ŞİFRESİZ Mİ, saat kaçta, hangi kanalda? Kahve Dünyası boykot mu? Kahve Dünyası dondurma İsrail malı mı, sahibi kim? Kahve Dünyası dondurma sahibi kim? Brunch Nedir ve Nasıl Yapılır? Brunch Saatleri ve Menüsü Hakkında Bilgiler 20 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI 2024! #9997 Öğretmen ataması ön başvuru, tercih ne zaman? Mülakatlar ne zaman başlıyor? Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti 2024! Osmangazi Köprüsü fiyatı ne kadar, zam geldi mi? Feyza Civelek'in torbacıyla yazışmaları ortaya çıktı! Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı ne yaptı? Olay ne? Mısır Çarşısı'nda yangın mı var? Mısır Çarşısı'nda yangın mı çıktı, neden?
Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title