Haberler

    Atletico Madrid, Arda Turan'ı Satacak

    Güncelleme:

    İspanya'da yaşayan gazeteci Mehmet Çiftçi, Atletico Madrid'in, Arda Turan'ı sezon sonunda satacağını söyledi.

    İspanya'da yaşayan gazeteci Mehmet Çiftçi katıldığı radyo programında Atletico Madrid'in yıldızı Arda Turan hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

    "ATLETICO, ARDA'YI SATACAK"

    Radyospor'da Arda Turan'ın İngiltere'ye transfer olacağı iddiaları hakkında konuşan Mehmet Çiftçi, "Şimdi söyleyeceklerim belki Arda'nın hoşuna gitmeyecek. Yayında sonra belki beni arayıp sitem edecek. Çünkü daha önce yaptı ama hakeme krampon fırlatması burada büyük tepki yarattı. Özür de dilemeyince bu tepki daha da arttı. İspanya'da kalacağına inancım azaldı. Atletico Madrid, Arda'yı satacaktır" dedi.

    ÖZÜR DİLEMEMESİ BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

    Özellikle Barcelona maçında yan hakeme krampon fırlatan ve bu olaydan ötürü özül dilemediği gibi doğum günü pastasında yer alan imalı figür İspanyol basını tarafından büyük tepki topladı. Simeone'nin satılmasına karşı çıktığı Arda için Atletico yönetimi radikal bir karar aldı. İspanyollar, en iyi teklifi değerlendirip Arda Turan'ı sezon sonunda talip olan kulüplerden birisine satmayı planlıyor.

    BİR DÖNEM SONA MI ERİYOR

    2011 yılından bu yana Atletico Madrid forması giyen Arda'ya, Arsenal ve Liverpool başta olmak üzere birçok Avrupa devi talip olmuş durumda. Arda'ın İspanya'dan ayrılması durumunda milli futbolcu için bir dönemin sonu olmuş olacak.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Atletico Madrid Mehmet Çiftçi Arda Turan İspanya Spor Haberler

    Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

    Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

    Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

    Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

    Bakmadan Geçme

    21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Gaddar neden bitiyor? FİNAL YAPIYOR! Gaddar niye final yapıyor? Asgari kurumlar vergisi nedir, ne kadar olacak? Hangi şirketler asgari kurumlar vergisi ödeyecek? Konyaspor 3'lü averaj, 4'lü averaj küme düşme hesabı nedir, averajı kaç (KONYASPOR-HATAYSPOR, GAZİANTEP) ? Samet Akaydın neden kadro dışı bırakıldı, Panathinaikos'tan ayrılacak mı? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri dönecek mi? Türkiye'ye dönme kararı aldı
    Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

    Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

    500

    Yorumlar (13)

    Mert Metin Mobil-IOS:

    Türkiye de olsa üstü küllenir ört bas edilir ama gâvur dediğimiz adamlar gereken neyse yapıyor, yakışan da bu.Hakemin Türkçe bilmemesi Arda için şans.

    27
    4
    yanıtYanıtla
    aga baba:

    NE OLCAK EGITIM YOK KÜLTÜR YOK YOBAZ DANA HERSE YARAR

    13
    12
    yanıtYanıtla
    mehmet:

    pili bitti

    10
    9
    yanıtYanıtla
    serdar:

    TÜRK İNSANI DUYGUSAL, ANLIK REFLEKS İLE YAPTI HAREKETİ AMA DÜNYA İZLEDİ MALESEF. AVRUPALI ALIŞIK DEĞİL AYAKKABI TERLİK FIRLATILMASINA :)

    14
    4
    yanıtYanıtla
    TarikMobil-IOS:

    Kazanacagi kadar kazandi zaten. Simdide satacaklar diye bizmi üzülelim :)

    14
    0
    yanıtYanıtla
    boş muhabir:

    u telefonda konuşan boş muhabire diyorum koş yavrum koş başka kapıdan medet um, iş garantisi öyle alınmaz iş yap

    6
    7
    yanıtYanıtla
    Doğan Özdemir:

    İspanya en centilmen en nazik, kibar futbolun oynandığı ülke evet. Çeşitli çirkeflikler, yerdeki oyunculara vurmalar. . Adam gitti attı. Özür de dilemiyorum ceza verin dedi. Verselermiş. Millet neler yapıyor da değeri düşmüyor. Arda olunca düşer tabii.

    8
    0
    yanıtYanıtla
    kolibali:

    saçmalık

    4
    2
    yanıtYanıtla
    ABIZER:

    turkiyede magazin polguramlarina ciksin oralarda daha fazla kadin ayarlar iste buraya kadar arda hani dun bizim yapay basindan okudum arsinal 30 milyon evro veriyordu ya hehehhe

    3
    2
    yanıtYanıtla
    çotanak:

    Len aga baba ne yazdıklarını bir oku bakalım , sen çokmu kültürlüsün daha yazı yazmaktan acizsin tırto. . .

    4
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title