Haberler

Arda Turan: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Arkadaşım Gibi Görüyorum

Güncelleme:

A. Madrid'de forma giyen Arda Turan "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı 8 yaşımdan beri tanıyorum. Kendisiyle karşılaştığımızda her şeyden konuşuyoruz, tıpkı arkadaş gibi." dedi.

İspanya'da Atletico Madrid forması giyen Arda Turan, Gezi eylemlerini sadece ilk üç gün desteklediğini belirtirken Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'la da arkadaş gibi olduklarını açıkladı. Fransa'nın ünlü dergisi So Foot'a konuşan Turan, evlendiği taktirde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı düğününe çağıracağını söyledi.

"TÜRKÇE KONUŞUYORUM ÇÜNKÜ YANLIŞ ANLAŞILMAK İSTEMİYORUM"

Basın toplantılarını hâlâ Türkçe yaptığı hatırlatılan Arda, bu konuya şöyle açıklık getirdi:

"İspanyolca'yı anlıyorum ama basın toplantılarımı Türkçe yapmak istiyorum. Çünkü herhangi bir yanlış anlaşılmaya sebep olmak istemiyorum. Günlük hayatımda sürekli İspanyolca konuşmaya çalışıyorum. Ama eğer böyle devam edersem Ata işsiz kalır."

"CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I ARKADAŞIM GİBİ GÖRÜYORUM"

Ajansspor'un haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki görüşleri de sorulan Arda Turan, Erdoğan'ı arkadaşı gibi gördüğünü belirterek, "Onu 8 yaşımdan beri tanıyorum. Benim bu ülke için iyi bir örnek olduğumu söylemiş ve beni tebrik etmişti. Futbolu çok seviyor, bazen maçlardan önce soyunma odasına gelip bize başarılar diliyor. Kendisiyle karşılaştığımızda her şeyden konuşuyoruz; tıpkı bir arkadaş gibi. Eğer bir gün evlenirsem onu düğünüme de çağıracağım. Eğer futbolcu olmasaydım diplomat olabilirdim. Neden başkan olmayayım?" ifadelerini kullandı.

"GEZİ OLAYLARI SADECE İLK 3 GÜN MEŞRUYDU"

Arda'ya Taksim'deki Gezi Parkı olayları da soruldu. Arda, geçmişte bu konu hakkında çok fazla konuşmak istemediğini söylerken, "Çünkü ayrıştırıcı bir durumdu. Diyebileceğim tek şey, bence sadece ilk üç günkü gösteriler meşruydu. Ama sonrası her ne olursa olsun aşırıya kaçtı" diye konuştu.

ATLETICO MADRID BAŞKANI: AYNI AGÜERO GİBİ

Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo da, Arda için en iyisi derken, "Çok iyi bir arkadaş. Çok sempatik birisi, onu görünce insan neşeleniyor. Oyunculuğu ise aynı Agüero gibi: Topu ayağına aldığında bir şeyler olacağını biliyorsunuz. Sırrı kramponlarında mı kafasında mı vücudunda mı bilmiyorum ama topu ayağına aldığında özel şeyler yapıyor. Onu neden mi transfer etmeyi düşündüm? Galatasaray'da oynuyordu ama pek mutlu olmadığını düşünüyordum. O dönemde de bize topa yön verecek bir oyuncu lazımdı. Sonunda onda karar kıldık. Onunla sözleşme imzalamadan önce onu tanıma ihtiyacı hissetmedim. Tam aradığımız oyuncuydu. Zaten zamanla da ne kadar isabetli bir karar verdiğimiz ortaya çıktı."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Recep Tayyip Erdoğan Atletico Madrid Arda Turan Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

'Evet-Hayır' yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 17 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi? SON DAKİKA! İLAÇ RAPORLARI ile ilgili yeni karar ne? Vedat Işıkhan ne dedi?
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

500

Yorumlar (31)

dalyaprak ardamobilWeb@haberler.com:

Yalaka yalaka yalaka yalaka yalaka yalaka yalaka ............

52
30
yanıtYanıtla
Almanyali_66:

Haklisin Kocum haklida ama simdi Capulcular seni de sevmez ve topa tutarlar. . . hani bilirsin ya ''bizden olmayan düsmanimiz '' misali. . . Simdi bizi disarida cok iyi temsil ediyor vs demezler sadece bu sözlerin yüzünden sana camur atarlar. . . . Sen oldugun gibi ol. . Saygilar

32
24
yanıtYanıtla
TürkMobil-IOS:

Adamsın Arda ! Çapulculara inaaaat ;)

29
15
yanıtYanıtla
Mehmet:

Kesil millet vekilliği içiç yağ yakıyordur

12
13
yanıtYanıtla
yandasmobilWeb@haberler.com:

Hmm hakan şkr den sonra ikinci milletvekili mi geliyor

15
9
yanıtYanıtla
BEŞİKTAŞLIMobil-IOS:

Bence sadece futbolunla ön plana Çık..

16
7
yanıtYanıtla
büyük fenerbahçeliMobil-ANDROID:

arda sen tıpkı acun gibi tuçe kazaz gibi mesut Özil gibi ajda Pekkan gibi ozan Kütahyalı gibi yalakanın önde gidenisin

12
10
yanıtYanıtla
sinan:

BİR BEŞİKTAŞLI OLARAK TÜRKİYEYİ GURURLANDIRDIGIN İÇİN TŞK ARDA TURAN

17
5
yanıtYanıtla
Zaza sehmusmobilWeb@haberler.com:

Hoosttt kemalist yurmucular arda adamsin hem de adamindibisin KOCOM

10
11
yanıtYanıtla
necati uzun:

arda vatanını seven bir cocuk herşeyi görüyor doğruları görmesin istiyor bazıları onlara inat arda arda aferim kardeşim doğru yoldasın herkes görüşünü rahatca söylemeli tebrikler

11
10
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title