Haberler

Antalya Grand Prix 2019 Açılış Töreni Yapıldı.

Antalya Grand Prix 2019 açılış töreni yapıldı.

Antalya Grand Prix 2019 açılış töreni yapıldı. 76 Ülkeden 188'i kadın toplam 485 sporcunun madalya mücadelesi verdiği turnuvada Türkiye Judo Federasyonu başkanı Sezer Huysuz açılış konuşmasında, 2019 Judo Grand Prix'e katılan tüm ülke delegeleri ve sporculara hoş geldin diyerek, olimpiyat yolunda başarılar diledi.

Uluslararası Judo Federasyonu (IJF) Başkanı Marius Vizer ise Antalya'da olmaktan çok büyük mutluluk diliyorum diyerek, "Spor bakanı Kasapoğu'na teşekkür ediyorum. Birlikte çok önemli bir sosyal projeye imza attık. Burada mücadele eden tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. Ayrıca burada bizi mükemmel bir şekilde ağırlayan Türkiye Judo Federasyonuna sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

Antalya Valisi Münir Karaoğlu yaptığı konuşmada Antalya'nın turistik ve spor alanın dünyada yer almak istediğini belirterek, judonun ilk okullara kadar inmesi konusunda yapılan anlaşmanın dünya judo federasyonu ile imzalandığını belirtti. Karaoğlu, "Bu hafta sonu Antalya'da birçok farklı branşlarda düzenlenen organizasyonlarda dünyanın birçok yerinden 3 bin 500 sporcu burada. Bu organizasyonu ilimize veren Türkiye federasyonu ve dünya federasyonuna teşekkür ederim" diyerek, 2019 Judo Grand Prix'de mücadele eden tüm sporculara başarılar diledi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Antalya Haberler

Okul yönetimi mezuniyet kıyafetini 'Uygunsuz' buldu, öğrenciler törene alınmadı

Okul yönetimi mezuniyet kıyafetini "Uygunsuz" buldu, öğrenciler törene alınmadı

Çiçek Dilligil ve Bora Öztoprak'ın oğulları cinsiyet değiştirmişti! İşte son hali

Çiçek Dilligil ve Bora Öztoprak'ın oğulları cinsiyet değiştirmişti! İşte son hali

Görüntü infial yarattı! Cumhurbaşkanlığından Suriyelilere para dağıtıldığı iddiasına yalanlama

Görüntü infial yarattı! Cumhurbaşkanlığından Suriyelilere para dağıtıldığı iddiasına yalanlama

Bakmadan Geçme

İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Kocakarı plajı nerede, nasıl gidilir? Ortaokulda sınıfta kalma var mı? Ortaokulda sınıfta kalınıyor mu, kaç gün devamsızlık hakkı var? Bugün voleybol maçı var mı? 13 Haziran kimin voleybol maçı var? Bugün hangi voleybol maçı var? Can Yaman Instagram hesabını neden sildi? Cam Yaman sosyal medya hesaplarını neden kapattı? YKS SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TYT-AYT sınav sonuçları açıklandı mı? EURO 2024 ne zaman başlıyor? EURO 2024 maçları nerede oynanacak? #9917 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası açılış maçı ne zaman? Almanya-İskoçya maçı saat kaçta, hangi kanalda? Kurban Bayramı tatili ne zaman bitiyor? Kurban Bayramı tatili kaç gün, mesai ne zaman başlıyor? KURBAN ETİ NASIL SAKLANMALI? Kurban etini buzluğa atarken nelere dikkat edilmeli? DOMİNİK CUMHURİYETİ- TÜRKİYE MAÇI İZLE | Dominik Cumhuriyeti- Türkiye voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? #127952 Kurban Bayramı'nda oruç tutulur mu? Bayram günü oruç tutulur mu? Kurban Bayramı orucu caiz mi? 13 Haziran hangi burç? 13 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 13 Haziran tarihi hangi burç olur? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 13 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) bursu yattı mı? İOKBS bursu ne kadar? KPSS önlisans başvuru başladı mı? KPSS önlisans başvuru ücreti ne kadar?
AK Parti ile MHP arasında ipler nasıl gerildi? İşte baş döndüren süreçte tüm olup bitenler

AK Parti ile MHP arasında ipler nasıl gerildi? İşte baş döndüren süreçte tüm olup bitenler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title