Haberler

    Anadolu Basketbol Turu Devam Ediyor

    Türkiye Basketbol Federasyonu'nca organize edilen "Anadolu Basketbol Turu" etkinlikleri devam ediyor.

    12 Dev Adam Basketbol Okulları faaliyetleri kapsamında düzenlenen Anadolu Basketbol Turu'na katılan Amerikalı antrenörler Chris Dial, Britanny Dial ve Joey Cooper Tate, İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Oğuzhan Güneşer'i ziyaret etti.

    Güneşer ile bir süre görüşen Dial ve ekibi, daha sonra Özel Ergin Koleji Spor Salonunda Yozgat 12 Dev Adam Basketbol Okulu'ndaki sporcular ve 12 Dev Adam Yozgat İl Temsilcisi Ferhat Erdem ile biraraya geldi.

    Dial ve ekibi Yozgat 12 Dev Adam Basketbol Okulu'ndaki sporculara teknik bilgiler aktardı. Dial ve ekibinin öğrencilerle gerçekleştirdiği çalışmayı sporcular, antrenör, hakem, yönetici ve beden eğitimi öğretmenleri de izledi.

    Türkiye Basketbol Federasyonu Altyapı Faaliyetleri Yetkilisi Serdar Çelik gazetecilere yaptığı açıklamada bu yıl 7’ncisi düzenlenen Anadolu Basketbol Turu etkinlikleri kapsamında Yozgat'ta bulunduklarını söyledi.

    Üç Amerkalı Basketbol koçu ile pazartesi yola çıktıklarını anlatan Çelik, "Yarın da Amasya’yla Anadolu Basketbol turumuzu bitireceğiz. Gittiğimiz her yerde olumlu tepkiler aldık. Olumlu geri dönüşler alıyoruz. Bu bizi de çok mutlu ediyor. Gördüğümüz ilgiden dolayı mutluyuz memnunuz. Federasyon olarak herkese her köşeye yediden yetmişe basketbolu ulaştırmak ve sevdirmek için çalışıyoruz" dedi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Ferhat Erdem Türkiye Yozgat Spor Haberler

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

    En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

    En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

    Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

    Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

    Bakmadan Geçme

    Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024 Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
    Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

    Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title