Haberler

Altay'da Yeni Göreve Getirilen Taşdemir İddialı

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta 3'üncü sırada yer alan Altay'da teknik direktör Cüneyt Biçer'in yerine göreve getirilen yeni teknik patron İsmet Taşdemir, siyah-beyazlı kulübe şampiyonluk yaşatmak istediğini söyledi.

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta 3'üncü sırada yer alan Altay'da teknik direktör Cüneyt Biçer'in yerine göreve getirilen yeni teknik patron İsmet Taşdemir, siyah-beyazlı kulübe şampiyonluk yaşatmak istediğini söyledi. "Büyük Altay'a geldiğimiz için çok mutluyuz" diyen 43 yaşındaki çalıştırıcı, "Beklentilerin büyük olduğunun farkındayız. Biz de aynı beklentideyiz. İyi bir takıma sahibiz. Zirvenin çok gerisinde değiliz. Kalan 2 maçı iyi geçirip, ikinci yarıda hedefe ulaşmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Ligde önceki sezon Kocaeli Birlikspor'la Play-Off çeyrek final heyecanı yaşayan, geçen sezon ise Ankaragücü'nü şampiyon yaparak TFF 1'inci Lig'e taşıyan Taşdemir, "İnşallah Altay'da da şampiyonluk yaşamak nasip olur. Burada iyi bir yönetim ve mutlu bir oyuncu grubu var. Sezon açısından yolu yarıladık sayılır. Başarılı olmak için çok sıkı çalışacağız. Bu ortam sayesinde başarı gelir. Devre arasında transfer yapmasak da kadromuz yeterli. Transfer yasağı kalkarsa aramıza 2 arkadaş katılabilir" dedi.

BİÇER:  İYİ BİR MİRAS BIRAKTIK

Altay'da görevine son verilen teknik direktör Cüneyt Biçer, Türkiye Spor Yazarları Derneği İzmir Şubesi'nde düzenlediği basın toplantısında kulüpte başarılı işlere imza attıklarını dile getirdi. Takımı her anlamda iyi yerde bıraktıklarını anlatan Biçer, "Bu sene çok sabırsızız. Bizden sonra 'Takımın eksikleri var' denilirse bu söylemin altı dolu olmaz. Çok emeğimiz var. İyi bir miras bıraktık, temeli kurulu. İnşallah bu temelin üstüne güzel yapılar çıkar ve Altay hak ettiği yere gelir" dedi. Yönetimin ayrılık kararında oyuncularla teknik heyet arasında duygusal bağın kopmasını gerekçe gösterdiğini açıklayan Cüneyt Biçer, karara saygı duyduğunu ancak tabloya bakıldığında bu yönde bir kopukluk yaşandığını düşünmediğini ifade etti. Başarılı teknik adam Altay'dan tazminat almayacağını söyledi.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Cüneyt Biçer Ankaragücü Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title