Haberler

Altay'da teknik direktör Bahloul iddialı konuştu

Güncelleme:

Altay'ın son sırada yer alan teknik direktörü Djilali Bahloul, takımı çıkışa geçireceğini ve hedeflerinin ligde kalmak olduğunu söyledi.

Altay'da teknik direktör Bahloul iddialı konuştu

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)

1'inci Lig'de son sırada yer alan Altay'da geçen hafta göreve getirilen Cezayir asıllı Fransız Teknik Direktör Djilali Bahloul, siyah-beyazlı takımı çıkışa geçireceğini dile getirdi. Kulüp tesislerinde basın mensuplarıyla bir araya gelen 41 yaşındaki teknik adam, " Altay'ın son 3 maçını izledim. En çok dikkatimi çeken takımın özgüven eksiliği oldu. Bunun fiziksel ve psikolojik nedenleri olabilir. Potansiyelimiz var. Özgüven eksikliğini giderip en iyi takımı sahaya çıkarmak için buradayız" dedi.

Kulübün transfer yasağı olduğunu bilerek görevi kabul ettiğini ifade eden Altay Teknik Direktörü Bahloul, "Bu oyuncularla devam edeceğiz. Ekibim ve oyuncularımızla iyi skorlar almak için çalışıyoruz. Çok yetenekli genç oyunculara sahibiz. Yaşlarına göre çok iyiler. Onlara en iyisini yaptırabilmek bana ve ekibime düşüyor. Maç maç devam edeceğiz. Takımın ligde kalmasını hedefliyoruz. İnişler çıkışlar olabilir ama hedefimiz değişmeyecek. Yol aldıkça oyun taktiğimizi belirleyeceğiz" diye konuştu.

"İYİ İŞLER YAPACAĞIMA EMİNİM"

Türkiye'yi yakından tanıdığını ve önceliğinin Altay olduğunu belirten teknik adam, bir soru üzerine, "Süper Lig'i de tanımak isterim. İnşallah Altay'la Süper Lig'de tanışacağız. Ben kulübüme tümümü veriyorum. En önemlisi nereye gideceğimi bilen bir insanım. Beni bazıları çok sevecek, bazıları nefret edecek. Burada iyi işler yapacağıma eminim. Bunu yapacağıma inanıyorum" mesajı verdi.

Hak edene formayı vereceğini vurgulayan teknik patron Bahloul, "Benim için oyuncunun 42 ya da 16 yaşında olması önemli değil. En iyi kimse o oynayacak. Bizi mutlu edenler bizimle kalacak. Tecrübeli oyuncuların takımda olması tabii ki avantaj. Son sıradayız ve sorunlarımız var. Öncelikle maç kazanamıyoruz, gol atamıyoruz. Daha iyi sonuçlar almayı hak ediyoruz. Bazı detaylar eksik, onlar üzerine çalışıyoruz. Takıma sürpriz dokunuşlarımız da olacak.

"RAKİPLER İÇİN ZOR OLACAK"

Ligde önümüzdeki periyotta zorlu bir fikstüre gireceklerinin hatırlatılması üzerine Altay Teknik Direktörü Djilali Bahloul şöyle konuştu:

"Bizim için de zor maçlar olacak ama rakiplerimiz için daha zor olacak. Bundan hiç şüphe duymayın. Taraftarlarımıza ihtiyacımız var. Zor durumdan çıkmak için herkese ihtiyacımız olacak. Yeniden rotaya gireceğiz, bunu bizim gibi oyuncularımız da çok istiyor. Sezon sonuna kadar birliktelik istiyorum. Biraz zor geçecek ama onlarsız hedefimize ulaşamayız. Altay aşkıyla herkes kenetlenmeli."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Altay Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title