Haberler

Akın Fight Arena, D-Smart'ta canlı yayınlanacak

Güncelleme:

Akın Fight Arena, yarın akşam Hasköy Kültür Sanat ve Gösteri Merkezi'nde gerçekleşecek ve D Smart'tan ekranlara gelecek. Turgay Memmedov, Furkan Günbeyi, Sinan Çağala, Omid Nosrati, Nazım Çelik, Mobin Radmehr, Zohrab Azimov, Hamza Özen gibi önemli isimlerin sahne alacağı gece Mert Akın organizatörlüğünde ve Mevlüt Şeker yapımcılığında gerçekleşecek. Ring sunuculuğunu Şenol İpek'in yapacağı Akın Fight Arena maçlarını Aykut Aydın anlatırken sürpriz yorumcular geceye renk katacak.

Akın Fight Arena, yarın akşam Hasköy Kültür Sanat ve Gösteri Merkezi'nde gerçekleşecek ve D Smart'tan ekranlara gelecek.

Hasköy Kültür Sanat ve Gösteri Merkezi'nde yarın yapılacak Akın Fight Arena heyecanı saat 20.00'den itibaren D-Smart 77. Kanal Spor Smart ve D-Smart GO'dan canlı yayınlanacak.

Turgay Memmedov, Furkan Günbeyi, Sinan Çağala, Omid Nosrati, Nazım Çelik, Mobin Radmehr, Zohrab Azimov, Hamza Özen gibi önemli isimlerin sahne alacağı gece Mert Akın organizatörlüğünde ve Mevlüt Şeker yapımcılığında gerçekleşecek. Ring sunuculuğunu Şenol İpek'in yapacağı Akın Fight Arena maçlarını Aykut Aydın anlatırken sürpriz yorumcular geceye renk katacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Aykut Aydın Nazım Çelik Şenol İpek D Smart Aydın Kültür Sanat Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title