Haberler

Ahmet Nur Çebi bizzat isimlerini verdi! Beşiktaş dünyaca ünlü golcüler Seferovic ve Arnautovic ile görüşüyor

Güncelleme:

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Kulüpler Birliği toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Transferdeki hedeflerine dair konuşan Çebi, "Haris Seferovic ve Marko Arnautovic gündemimizde olan forvet adaylarından ikisi. İki futbolcu için de girişimlerimiz var." dedi.

Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın hedefinde, dünyaca ünlü golcüler Haris Seferovic ve Marko Arnautovic var. Siyah-beyazlıların başkanı Ahmet Nur Çebi yaptığı açıklamada iki futbolcu için de girişimlerinin olduğunu belirtti.

"SEFEROVIC VE ARNAUTOVIC GÜNDEMİMİZDE"

Kulüpler Birliği toplantısının ardından konuşan Ahmet Nur Çebi, "Haris Seferovic ve Marko Arnautovic gündemimizde olan forvet adaylarından ikisi. İki futbolcu için de girişimlerimiz var." ifadelerini kullandı.

SEFEROVIC'İN SÖZLEŞMESİ 2024 YILINDA SONA ERİYOR

Benfica'da forma giyen Haris Seferovic'in Portekiz ekibiyle sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor. 30 yaşındaki futbolcu geçen sezon 15 maçta sahaya çıkarken 5 gol, 2 asistlik bir performans sergiledi.

Ahmet Nur Çebi bizzat isimlerini verdi! Beşiktaş dünyaca ünlü golcüler Seferovic ve Arnautovic ile görüşüyorHaris Seferovic

ARNAUTOVIC GEÇEN SEZON 15 GOL ATTI

Bologna'da oynayan Marko Arnautovic'in ise İtalyan temsilcisiyle iki yıl daha kontratı var. Arnavut forvet, geçen sezon İtalya'da 33 maçta 15 gol atıp, bir asist yaptı.

Ahmet Nur Çebi bizzat isimlerini verdi! Beşiktaş dünyaca ünlü golcüler Seferovic ve Arnautovic ile görüşüyorMarko Arnautovic

Kaynak: Haberler.com / Spor

Marko Arnautovic Haris Seferovic Ahmet Nur Çebi Beşiktaş Haberler

Sürpriz buluşma! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener ile görüşecek

Sürpriz buluşma! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener ile görüşecek

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Zehra Güneş'in son hali sevenlerini kahretti

Zehra Güneş'in son hali sevenlerini kahretti

Bakmadan Geçme

Adana 2024 yılı kurban satış ve kesim yerleri nereler? Özel sektöre Kurban bayramı tatili kaç gün? Kurban bayramı idari tatil mi, resmi tatil mi? EKPSS TERCİH BAŞLADI MI 2024? EKPSS tercihleri ne zaman, nasıl yapılır? EKPSS TERCİH KILAVUZU! Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? Emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman, ne kadar yatacak? Erzurum Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Erzurum'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? E - OKUL NE ZAMAN KAPANIYOR 2024? MEB e - Okul not ve DEVAMSIZLIK kapama tarihi ne zaman? Gaziantep Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Gaziantep'te kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? FERDİ KADIOĞLU FENERBAHÇE'DEN GİDİYOR MU? #9917 Ali Koç transfer ile ilgili ne dedi? Bonservis için takam verdi! #129349 Antalya Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Antalya'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? Samsun Kurban kesim ve satış yeri 2024: Samsun'da kurban pazarı hangi ilçeye ve nereye kuruluyor? MOURİNHO MALİYETİ NE KADAR? Ali Koç açıkladı: Mourinho yıllık maliyeti kaç para? Kayseri Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Kayseri'de kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? İzmir'de kurban satış ve kesim yerleri nereler? İşte 2024 İzmir kurban pazarı konumları Ankara Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Ankara'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? Bursa Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Bursa'da kurban pazarı nereye, hangi ilçeye kuruluyor?
FETÖ elebaşı Gülen, Türkiye'yi mi getirildi? CHP'li Salıcı iddiayı TBMM Dışişleri Komisyonu gündemine taşıdı

FETÖ elebaşı Gülen, Türkiye'yi mi getirildi? CHP'li Salıcı iddiayı TBMM Dışişleri Komisyonu gündemine taşıdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title