Haberler

Adana Demirspor'un Sağlık Sponsoru Medline Oldu

PTT 1.Lig’de, geçen yıl kıl payı kaçan şampiyonluğa bu yıl ulaşmak için yeni sezona güçlü biçimde hazırlanan Adana Demirspor, Özel Adana Medline Hastanesi ile Sağlık Sponsorluğu anlaşması imzaladı.

PTT 1.Lig'de, geçen yıl kıl payı kaçan şampiyonluğa bu yıl ulaşmak için yeni sezona güçlü biçimde hazırlanan Adana Demirspor, Özel Adana Medline Hastanesi ile Sağlık Sponsorluğu anlaşması imzaladı.

Sponsorluk anlaşması nedeniyle Özel Adana Medline Hastanesi'nde gerçekleştirilen imza törenine Adana Demirspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Sözlü, Adana Demirspor Genel Koordinatörü Ali Yücel, Özel Adana Medline Hastanesi Genel Direktörü Musa İnal, Kurumsal İletişim ve Pazarlama Yöneticisi Hatice Çelik katıldı.

ŞAMPİYONLUK PAROLASI İLE BAŞLIYORUZ

İmza töreninde yaptığı konuşmada, PTT 1. Lig'e iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyleyen Adana Demirspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Sözlü, "Futbolcularımız sağlık kontrolünden geçti. Kulübün sağlık sponsoru Özel Adana Medline Hastanesi'nde gerçekleştirilen kontrollerde futbolcularda herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşılmadı. 'Şampiyonluk' parolası ile yeni sezona başlamaya hazırız. Sağlık sponsorumuz olan Medline Hastanesi'ne teşekkür ediyoruz. Şampiyonluk yolunda kulübümüze büyük katkı sunacağına inanıyoruz"dedi.

Bu sezon Adana Demirspor "Sağlık Sponsoru" olarak üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını söyleyen Özel Adana Medline Hastanesi Genel Direktörü Musa İnal,"Bir sağlık kurumu olarak, sporda sağlığın öneminin farkındayız. Adanamızın, Türkiye ve dünyadaki tanıtımında sporun çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Adana Demirspor'un başarısında bir katkımız olursa bundan çok mutlu olacağız" diye konuştu.

FORMA HADİYE ETTİLER

Toplantı sonunda Adana Demirspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Sözlü ve Genel Koordinatörü Ali Yücel tarafından Özel Adana Medline Hastanesi Genel Direktörü Musa İnal ve Kurumsal İletişim ve Pazarlama Yöneticisi Hatice Çelik'e, teşekkür çiçeği ile üzerinde isimlerinin yazılı olduğu formalar hediye edildi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Adana Demirspor Spor Haberler

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Ayhan Bora Kaplan: Bir tanem sözü yanlışlıkla ağzımdan çıktı

Ayhan Bora Kaplan: Bir tanem sözü yanlışlıkla ağzımdan çıktı

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title