Haberler

Acun Ilıcalı: Teröre Yakın Futbol Olgusu Var

Güncelleme:

Ünlü televizyoncu, Türk sporunun içler acısı durumda olduğunu söylerken "Maalesef teröre yakın bir futbol olgusu var. Mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum." dedi.

TV8'in sahibi, ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı Medyaradar'dan Alev Gürsoy Cimin'e gündeme dair önemli açıklamalarda bulunurken Türk sporunun içler acısı durumda olduğunu söyledi.

"TERÖRE YAKIN BİR FUTBOL ALGISI VAR"

Aziz Yıldırım'la sıkı bir dostluğu olan fanatik Fenerbahçeli Acun Ilıcalı, "Futbolu yıllar önce adamlar eğlenmek için icat etmişler, Türkiye'de şu an futbolun, sporun geldiği nokta içler acısı bir durumda bence. Hiç yaklaşmayı bile düşünmüyorum. Maalesef teröre yakın bir futbol olgusu var. Mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum." dedi.

"BÜYÜK BİR GERİLİM HİSSEDİYORUM"

Yakın arkadaşlarıyla birlikte Arda Turan'ın maçlarını İspanya'da tribünden takip eden ünlü televizyoncu, "Benim en yakın arkadaşım Galatasaraylı. Ben futbola eğlence gözüyle bakarım ama bir gazete sayfasını açtığımda ya da bir yönetici konuştuğunda büyük bir gerilim hissediyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Aziz Yıldırım Acun Ilıcalı Alev Gürsoy Türkiye Spor Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak 'büyü' iddiası

Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak "büyü" iddiası

500

Yorumlar (41)

KayserilimobilWeb@haberler.com:

Acun bi git yaaa asıl senin programların vahim ötesi

19
5
yanıtYanıtla
KayserilimobilWeb@haberler.com:

Acun sen sussss

12
6
yanıtYanıtla
YAVUZ:

Akıllı bir işadamı acun. tebrik ederim.

7
10
yanıtYanıtla
HAcı:

Buda baydı. hergün hergün.

13
2
yanıtYanıtla
GüneyMobil-IOS:

Konuşma lan senin bilgin ne git evde kutuna bak bıktık senden kutucu.

7
7
yanıtYanıtla
KÜRT:

ACUN SENDE BİTTİN ARTIK SAÇMA SAPAN PROĞRAMLARINI KİMSE İZLEMİYOR YALAKA BİRDE HER GÜN ŞU ADAMI KOYMAYIN ŞU HABERLERİNİZE REYTİNG İÇİN ÇIKIYO HER GÜN BURDA

9
4
yanıtYanıtla
RAMAZAN:

acun beyin tespitine katılıyorum bakın hiç bir kulüpten duydunuzmu hakeme itiraz eden futbolcuya ceza veren veya tv lerde üç büyüklerindışında yorumcu varmı artı söyledikleri laflara bakın tam bir terörüst çe ve hakeme saldırmalar ulan siz oynadınızdamı hakem hakkınızı yedi bence önce buradan başlamak gerekir

7
5
yanıtYanıtla
trakya17Mobil-ANDROID:

ne cok biliyon

11
1
yanıtYanıtla
DreamssMobil-IOS:

Bunun sözlerini kâle alan kim acaba.. Medya bunları tepemize çıkarttı

7
5
yanıtYanıtla
Diyarbakirli:

kizkananlar catlasin acunn yoluna devam

2
10
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title