Haberler

Acun Ilıcalı Liverpool'un yıldızını transfer etti

Güncelleme:

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Liverpool'dan genç futbolcu Fabio Carvalho'nun transferi konusunda anlaşma sağlandığını duyurdu. Genç futbolcu, kısa süre içinde sağlık kontrolünden geçecek.

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, İngiliz devi Liverpool'da forma giyen genç yıldız Fabio Carvalho için anlaşmaya vardıklarını söyledi.

"ANLAŞMAYA VARDIK"

Yıldız futbolcuyla anlaşmaya varıldığını söyleyen Ilıcalı, "Fabio Carvalho transferi için Liverpool ile anlaşmaya vardık. Bizi hedeflerimize götürecek mükemmel bir ismi daha kadromuza kattık! Transfer süreci çok zordu ancak 15'ten fazla teklif alan Carvalho, Hull'u seçti. Çok mutluyuz. Büyük bir iş başardık!" ifadelerini kullandı.

RB LEIPZIG'E KİRALANMIŞTI

Kiralık sözleşmede satın alma opsiyonu yer almayacak ve 21 yaşındaki futbolcu kısa süre içerisinde sağlık kontrolünden geçecek. Fabio Carvalho, sezonun ilk yarısını kiralık olarak RB Leipzig'te geçirmişti.

Acun Ilıcalı Liverpool'un yıldızını transfer etti

Kaynak: Haberler.com / Spor

Acun Ilıcalı Liverpool Hull City Fabio Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

Kasım Ekşi:

Türkiye'de kazan Ingilize yatır.

114
17
yanıtYanıtla
Motto Premium:

yakında bu da patlar..

15
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title