Haberler

    Ac Milan Krizde, Çözüm Erken Kamp

    Üst üste alınan başarısız sonuçlar nedeniyle krizde olan AC Milan'da, olağanüstü bir karar alınarak seferberlik ilan edildi.

    ÖZGÜR İNCE / Goal Türkiye

    Son olarak San Siro'da konuk ettiği Fiorentina'ya 2-0'lık skorla mağlup olan AC Milan, henüz 11. hafta geride kalmasına rağmen liderin tam 19 puan gerisine düşmüştü.

    AC Milan 2. Başkanı Adriano Galliani, Fiorentina'nın 73. dakikadaki gelen 2. golünün ardından stadı terk ederken, Silvio Berlusconi'nin kızı olan kulüp yöneticisi Barbara Berlusconi ise, maç sonrasında soluğu soyunma odasında almıştı.

    Yönetim kurulu ve teknik direktör Massimiliano Allegri'nin ortak aldığı kararla ise, takım Pazar günü yeniden toplandı ve kampa sokuldu.

    Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona deplasmanına çıkacak olan Milano temsilcisinde, teknik direktör Allegri, Sky Sport Italia'ya yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

    "Milan'da geçirdiğim 3.5 yıllık dönemimdeki en kötü anlarımı yaşıyorum. Bundan kurtulmak için çözüm bulmak zorundayız. Barcelona ve Chievo maçlarına hazırlanmak için, hep birlikte olmak en azından psikolojik anlamda bize yardımcı olur diye düşündük.

    Artık ligdeki Chievo maçı Barcelona'dan çok daha önemli hale geldi. İşler kötü gittiğinde birçok sebep bulabilirsiniz ancak Fiorentina maçındaki kadar kötü oynayan bir takım da olamayız.

    Şu an görevim devam ediyor ve yönetim yeni bir karar alana kadar da böyle devam edecek. Zaten planlanmış herhangi bir toplantımız da yok. Takımın başındayım ve bu durumdan çıkmak için bir çözüm bulacağım.

    Oyuncular arkamda mı? Bence arkamda olmamaları gerekiyor, birbirlerinin arkasında olsunlar ve bir takım gibi beraber çalışsınlar. Onlara doğru yolu göstermek benim işim."

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Ac Milan Türkiye Spor Haberler

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

    Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

    Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

    Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

    Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

    Bakmadan Geçme

    Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı evlendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? Survivor Nagihan elendi mi? 21 Mayıs Survivor'a kim veda etti? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 21 Mayıs Survivor elenen isim! Resmi Gazete bugün (21 Mayıs) kararları neler? Romanyalılara Türkiye vizesi kalktı! Resmi Gazete atama kararları 2024! Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
    Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

    Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title