Haberler

8. Doğu ve Güneydoğu Yaz Spor Oyunları

Mardin'de düzenlenen oyunlar kapsamında futbol, basketbol, voleybol ve hentbol karşılaşmaları yapıldı

Mardin'de başlayan ve 7 Temmuz'da sona erecek 8. Doğu ve Güneydoğu Yaz Spor Oyunları'nda müsabakalara başlandı.

Mardin Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen basketbol müsabakalarına Şırnak, Diyarbakır, Bingöl, Elazığ, Van, Ardahan, Siirt ve Hakkari'den takımlar katıldı. Müsabakalarda maçlar, Diyarbakır- Şırnak :  75-30, Bingöl-Elazığ:  47-59, Van- Ardahan : 92-16, Siirt-Hakkari: 49-38 şeklinde sonuçlandı.

Ardahan, Gaziantep, Erzurum, Siirt, Bingöl, Adıyaman, Şırnak ve Van'dan gelen takımların katıldığı hentbol müsabakalarında ise Gaziantep ekibi Ardahan ekibini 31-5, Siirt ekibi Erzurum ekibini 31-13, Adıyaman ekibi Bingöl ekibini 45-8 ve Van ekibi Şırnak ekibini 11-6 yendi.

İşitme Engelli futbol müsabaklarında da Diyarbakır takımı Kars takımı karşısında 6-1, Erzurum ekibi ise Van ekibi karşısında 6-3'lük galibiyet elde etti.

Kızıltepe ilçesindeki TOKİ Spor Salonu'nda düzenenen voleybol müsabakalarına ise Muş, Siirt, Kars, Diyarbakır, Ardahan, Hakkari, Gaziantep ve Şırnak illerinin temsilcileri katıldı. Burada Muş voleybol takımı Siirt ekibini 2-0, Kars takımı Diyarbakır takımını 2-0, Ardahan takımı Hakkari takımını 2-0 ve Gaziantep takımı Şırnak takımını 2-0 yendi. - Diyarbakır

Kaynak: AA / Spor

Diyarbakır Ardahan Şırnak Mardin Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title