Haberler

4. Uluslararası Malatya Bisiklet Festivali Yarın Başlayacak

Malatya’da, 4. Uluslararası Bisiklet Festivali yarın başlayacak.

Malatya'da, 4. Uluslararası Bisiklet Festivali yarın başlayacak.

Malatya Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği tarafından, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi Belediyesi ile Türkiye Bisiklet Federasyonu'nun destekleriyle düzenlenecek olan 4. Uluslararası Malatya Bisiklet Festivali ile ilgili basın toplantısı düzenlendi.

Double Tree by Hilton Malatya Otel'de düzenlenen basın toplantısında konuşan Bisiklet Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Mustafa Ekici, "14-17 Ağustos tarihleri arasında 4. Uluslararası Malatya Bisiklet Festivalini gerçekleştireceğiz. Bu etkinliğimiz, Türkiye Bisiklet Federasyonu'nun da destekleriyle daha geniş kapsamlı yapacağız. Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen misafirlerimiz kamp alanına yerleşmeye başladı. Yaklaşık 200 bisikletçimiz Malatya'ya geldi" dedi.

Ekici, Malatya'da bisikleti yaygınlaştırmak istediklerini ifade ederek, "Malatya'mızın doğal zenginliklerini ve kültürünü Türkiye'ye göstermek istiyoruz. İlk 5 bisikletçi ile başlayan 4. Uluslararası Malatya Bisiklet Festivalini bu yıl 200 bisikletçinin katılımıyla gerçekleştireceğiz. Bu festival, Türkiye'nin yanı sıra uluslararası anlamda da büyük bir dikkat çekiyor" şeklinde konuştu.

Malatya Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği Başkanı Aziz Karaca ise, 4. Uluslararası Malatya Bisiklet Festivali'nin geniş bir katılımla düzenleneceğini kaydederek, "Malatya adına büyük bir organizasyon olacak. 4 gün sürecek bu organizasyonda, il dışından gelen bisikletçilere hem Malatya'mızı tanıtacağız hem de Malatya'nın doğal ve tarihi güzelliklerini göstereceğiz" diye konuştu.

İzmir'den festivale katılan bisiklet gezgini Urim Babacan da, Malatya'da düzenlenen festivalin bisikleti yaygınlaştırma adına güzel bir organizasyon olduğuna değinerek, "Malatya'yı daha önceden kayısı ile bilirdik. Ama bir bisiklet festivalinin olduğunu öğrendiğimizde hele de Nemrut Turu'nun yapılacağını duyduğumuzda çok mutlu olduk. Güneşin doğuşu ve batışını Nemrut'tan izlemek bizim için çok güzel bir etkinlik olacak" dedi.

Mersin'den festivale gelen bisiklet gezgini Mustafa Kaya da, "Böyle sıcak yaz günlerinde bu tür etkinlikler içimizi serinletiyor. Bisiklet kullanımını yaygınlaştırma ve bisikletçilerin bir araya gelmeleri adına güzel bir etkinlik düzenlenmiş. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mustafa Ekici Battalgazi Malatya Spor Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title