Haberler

3Gen Holding Elazığspor, taraftarına kavuşuyor

Güncelleme:

Uzun süredir taraftarına hasret olan 3Gen Holding Elazığspor, TPAO Batman Petrolspor maçıyla taraftarına kavuşacak. Sezonun ikinci haftasında cezası nedeniyle seyircisiz oynayan takım, tam 133 gün sonra taraftarıyla buluşacak.

Uzun süredir taraftarına hasret olan 3Gen Holding Elazığspor, TPAO Batman Petrolspor maçıyla taraftarına kavuşacak.

TFF 3. Lig 2. Grubun 4. haftasında 3Gen Holding Elazığspor, TPAO Batman Petrolspor'u konuk edecek. Seyircili son maçına geçtiğimiz sezon oynanan Karşıyaka maçıyla çıkan bordo-beyazlılar, tam 133 gün sonra taraftarıyla buluşacak. Sezonun ikinci haftasında Pazarspor maçını cezası nedeniyle seyircisiz oynayan bordo-beyazlılar, taraftarına kavuşmanın hayalini kuruyor. Maçın son çalışmasını cumartesi günü kendi tesislerinde yaparak kampa girecek olan 3Gen Holding Elazığspor'da eksik ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.

Pazar günü saat 15.00'da Elazığ Atatürk Stadyumunda oynanacak olan maçı Çorum bölgesinden C klasman hakemi Celal Bayraklı yönetecek. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Batman Petrolspor Elazığspor Batman TPAO Futbol Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title