Haberler

Spor Toto Basketbol Ligi

Salon: Cebeci Hakemler: Engin Kennerman, Alper Özgök, İbrahim Altıntaş İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Cobbs 8, Denmon 15, Uğur Dokuyan, Markota 22, Deniz Kılıçlı 9, Cemal Nalga 2, Klobucar 7, Armand 11, Metecan Birsen 1, Batts 2, Erbil Eroğlu, Mert Çevik 3 Pınar Karşıyaka: Ragland 18, Muhammed Baygül, Joshua Carter 13, Gabriel 8, Palacios 5, Iverson 12, Justin Carter 16, Kenan Sipahi 12, Kerem Gönlüm 17, Soner Şentürk 2, Egemen Güven 2, İnanç Koç 1. Periyot: 24-22 Devre: 43-51 3. Periyot: 66-75 Spor Toto Basketbol Ligi'nin 3. haftasında Pınar Karşıyaka, deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 25 sayı farkla, 105-80 yendi.

Salon: Cebeci

Hakemler: Engin Kennerman, Alper Özgök, İbrahim Altıntaş

İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Cobbs 8, Denmon 15, Uğur Dokuyan, Markota 22, Deniz Kılıçlı 9, Cemal Nalga 2, Klobucar 7, Armand 11, Metecan Birsen 1, Batts 2, Erbil Eroğlu, Mert Çevik 3

Pınar Karşıyaka: Ragland 18, Muhammed Baygül, Joshua Carter 13, Gabriel 8, Palacios 5, Iverson 12, Justin Carter 16, Kenan Sipahi 12, Kerem Gönlüm 17, Soner Şentürk 2, Egemen Güven 2, İnanç Koç

1. Periyot: 24-22

Devre: 43-51

3. Periyot: 66-75

Spor Toto Basketbol Ligi'nin 3. haftasında Pınar Karşıyaka, deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 25 sayı farkla, 105-80 yendi.

Yeşil-kırmızılı takım, bu sonuçla ligdeki üçüncü maçından da galibiyetle ayrıldı. Bir maç eksiği bulunan lacivert-turunculu ekip ise ligde oynadığı ikinci karşılaşmayı da kaybetti.

Karşılaşmaya hem içeriden hem de dışarıdan bulduğu basketlerle 7-0'lık bir seriyle başlayan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, özellikle Denmon'ın dış atışlardan bulduğu sayılarla 5. dakikayı da 12-7 önde geçti. Periyodun ilerleyen bölümlerinde oyun kurucuları Ragland ve Kenan Sipahi'yle skor üreten Pınar Karşıyaka karşısında Armand'ın sayılarıyla önde kalmayı başaran ev sahibi ekip, ilk çeyreği 24-22 önde tamamladı.

Mücadelenin ikinci periyodu karşılıklı basketlerle başlarken, 12. dakikada Iverson'ın sayılarıyla maçta ilk kez öne geçen (26-27) konuk ekip, özellikle Kerem Gönlüm'ün pota altından, Justin Carter, Joshua Carter ve Ragland'ın da dış atışlardan skor üretmesiyle farkı açmaya başladı. Çeyreğin son dakikasına girilirken farkı çift hanelere çıkaran (41-51) Pınar Karşıyaka, soyunma odasına da 51-43 önde gitti.

Üçüncü periyoda Kenan Sipahi ve Iverson'ın sayılarıyla başlayan Pınar Karşıyaka'ya, bu çeyrekte 11 sayıyla mücadele eden Markota'yla karşılık veren İstanbul Büyükşehir Belediyespor, 26. dakika içinde Deniz Kılıçlı'nın basketiyle farkı 4 sayıya kadar (57-61) indirdi. Bu bölümden sonra özellikle Kerem Gönlüm'le hem boyalı alandan hem de dışarıdan sayılar bulan konuk ekip, 28. dakika içinde skoru 73-59'a getirdi. Periyodun kalan bölümünde farkı azaltmaya çalışan ve Klobucar'la son saniye üçlüğü bulan ev sahibi ekip karşısında Pınar Karşıyaka, dördüncü çeyreğe 75-66 önde girdi.

Son periyodun ilk dakikalarında Justin Carter ve Iverson'la sayılar bulan ve farkı daha da açarak rakibinin oyuna ortak olmasına izin vermeyen Pınar Karşıyaka, salondan 105-80 galip ayrıldı.

Bu arada skorboardda yaşanan teknik bir arıza nedeniyle karşılaşmanın ikinci periyodunda maça bir süre ara verildi. Sorunun giderilmesinin ardından mücadele, kaldığı yerden devam etti.

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title