Haberler

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor, sezonun sona erdiği ligin ikinci yarısıda en fazla puan toplayan takım oldu.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor, sezonun sona erdiği ligin ikinci yarısıda en fazla puan toplayan takım oldu.

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, ligin ikinci yarısında 35 puan toplayan yeşil kırmızılı takım, 2. grupta şampiyon olan Eyüpspor'u geride bıraktı.

Ligin ilk yarısında 17 maçta 6 galibiyet, 9 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 27 puan toplayan Yeni Diyarbakırspor, ilk yarıyı 8.sırada tamamladı. 19 gol atıp 11 gol yiyen yeşil kırmızılı takım, şampiyonluk yarışından koparken, play off hedefinin de uzağında kaldı.

İkinci yarıda çıkışa geçen Yeni Diyarbakırspor, 17 maçta 10 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 35 puan topladı. İkinci yarının lideri olan Diyarbakır temsilcisi, bu yarıda 29 gol atıp kalesinde 16 gol gördü.

Ligi şampiyon tamamlayan Eyüpspor ve ikinci sıradaki Sivas Dört Eylül Belediyespor ikinci yarıda 33'er puan toplarken, Denizli Büyükşehir Belediyespor 27 ve Gölcükspor da 26 puan hanesine yazdırabildi.

Mustafa Ceviz'le 40 puan topladı

Yeni Diyarbakırspor, ligde topladığı 62 puanın 40'ını teknik direktör Mustafa Ceviz yönetiminde ulaştı. 21 maça çıkan Ceviz, 11 galibiyet, 7 beraberlik ve 3 yenilgi alarak takıma büyük çıkış yaşattı.

Yeşil kırmızılı takımın en golcü ismi 8 gol atan Gökhan Aydaş olurken, ikinci yarıda takıma dahil olan Tunç Behram, 16 maçta 7 gol atarak takımın en fazla gol atan ikinci ismi oldu. Kaptan Erhan Kurt 6 gol kaydederken, 4'er gol atan Enis Gül ve Nurullah Dağaşan ile 3 gol atan Abdullah Sönmez takımın en fazla gol atan diğer isimleri oldu.

Kaynak: AA / Yerel

Diyarbakırspor Eyüpspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title