Haberler

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig takımlarından Yeni Malatyaspor Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Karaca, kadrolarına 4 futbolcu daha katmak istediklerini söyledi.

Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Karaca, kadrolarına 4 futbolcu daha katmak istediklerini söyledi.

Yönetimde transfer komitesi içerisinde yer alan Karaca, dış transferde şuana kadar 3 oyuncuyla anlaştıklarını kaydederek, "Şuana kadar üç futbolcuyu transfer ettik. Bunlardan Erşen ve Özcan ile sözleşme imzaladık. Serkan ile de kesin olarak anlaştık. Sadece Galatasaray'dan kiralık sözleşmesini bekliyoruz. Yaptığımız bu transferlerin yanına 4 tane daha futbolcu almayı düşünüyoruz. Geçen sezon verim alamadığımız bölgeler olan sol açık, sağ açık, sağ bek ve ileride çakılı olmayan, koşan, pres yapan ve çalım atma özelliğini taşıyan bir forvet oyuncusu alacağız" dedi.

Transfere büyük para harcamayacaklarını ifade eden Karaca, şunları söyledi: "Geçen sezon transfere çok paralar harcadık. Çok istedik ama şansızlıklardan dolayı çıkamadık. Bu sezon için 7,5 milyon TL bütçemiz var. Fakat bunların hepsini transfere harcamayacağız. Transfere ayıracağımız bütçeyi 3 milyon TL olarak belirledik. Dışarıdan farklı rakamlar konuşuluyor. Bu noktada transfer edeceğimiz oyuncular rakamı çok yüksekten söylüyor. Bizim bu sezonki tavan transfer fiyatımız 270 bin TL olacak. Eğer istediğimiz oyuncuları alabilirsek bu rakam daha da aşağıya inecektir."

Ziya, Evren, Ömer, Huzeyfe, Emrah ve Okan ile yollarını ayırdıklarını belirten İlyas Karaca, "Ziya, Evren, Ömer ve Emrah ile yollarımızı hocamızın isteği doğrultusunda ayırdık. Huzeyfe ise ailevi nedenlerden dolayı Almanya'ya gitti. Okan'ın ise futbolu bırakmak gibi bir düşüncesi var. Ben bu arkadaşlarımıza verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki sezon içerisinde kadromuzda bazı arkadaşlarımız da yer almayabilir. Buna hocamız kamp esnasında karar verecek. İç transferde bazı arkadaşlarımızla görüşmelerimiz oldu. Fiyat olarak rakamları aşağıya çekmek istiyoruz. Çoğu isimlerle anlaşma sağladık. Bunlardan Erdal Sezek ve Emre Hasan Balcı kaldı. Biz futbolcu arkadaşlarımıza verebileceğimiz miktarı söyledik. Onların teklifimizi kabul etmesini bekliyoruz. Bu konuda arkadaşlarımızla sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Galatasaray Spor Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye, göreve gelir gelmez ilçe meydanındaki bayrak anıtını kaldırdı

CHP'li belediye, göreve gelir gelmez ilçe meydanındaki bayrak anıtını kaldırdı

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

13-14 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 13 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Kavurma yaparken nelere dikkat edilmeli? Sert olmaması için ne yapmalı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MAÇI NEREDE OYNANACAK? ZTK hangi statta ne zaman oynanacak? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 2024'te En Kolay İş Bulan Meslekler Hangileri? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! ÇİKOLATA KİSTİ NEDİR? Çikolata kisti (Endometriozis) neden olur, belirtileri neler? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 13 Mayıs günün maçları nereden izlenir?
Mehmet Şimşek'in açıkladığı kamuda tasarruf paketine CHP'den ilk yorum

Mehmet Şimşek'in açıkladığı kamuda tasarruf paketine CHP'den ilk yorum

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title