Haberler

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler kendi sahasında yapacağı Gümüşhanespor maçı hazırlıklarına başladı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler kendi sahasında yapacağı Gümüşhanespor maçı hazırlıklarına başladı.

Amed Sportif Faaliyetler Futbol Şube Sorumlusu Ekrem Yeşil, Bucaspor ile geçen hafta deplasmanda yapmaları gereken lig maçının kötü hava koşulları nedeniyle ertelendiğini bu nedenle ikinci yarı müsabakalarına başlayamadıklarını söyledi.

Yeşil, Bandırmaspor ile oynadıkları Ziraat Türkiye Kupası A Grubu maçının ardından Gümüşhanespor ile pazar günü kendi sahalarında yapacakları lig karşılaşmasının hazırlıklarına ara vermeden başladıklarını kaydetti.

Yeşil, "Bucaspor maçını yapamadığımız için ikinci yarı müsabakalarına başlayamadık. Bu nedenle kendi sahamızda Gümüşhanespor ile yapacağımız karşılaşmayı çok önemsiyoruz. Gümüşhanespor'u yenip, ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmayı planlıyoruz" dedi.

Yoğun maç programları olduğunu ve bu nedenle 3 günde bir müsabakaya çıktıklarını ifade eden Yeşil, konuşmasına şöyle devam etti.

"Üst üste kupa maçları oynadık. Bu nedenle futbolcularımız çok yoruldu. Ama yoğun maç programlarının sonuna geldik. Gelecek haftadan sonra biraz daha rahatlayacağımızı düşünüyorum."

Kaynak: AA / Spor

Gümüşhanespor Bucaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title