Haberler

Spor Toto 2. Lig

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da olağan genel kurulun 5 Mart Perşembe günü yapılacağı açıklandı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da olağan genel kurulun 5 Mart Perşembe günü yapılacağı açıklandı.

Kayapınar Belediyesi Spor Kompleksi'nde yapılacak kongrenin saat 13.00'te başlayacağı kaydedildi. Kulislere düşen iddialara göre yönetime iş adamları ve kamuoyunda tanınan önemli isimlerin alınması amaçlanıyor. Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı'nın bu amaçla bazı görüşmeler yaptığı ifade ediliyor.

PAZARSPOR GALİBİYETİ KADINLARA

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, 4-0'lık Pazarspor galibiyetini maçı izlemeye gelen kadınlara hediye etti. Seyrantepe Spor Tesisleri'nde yapılan maçta kadınlar için mor tribün oluşturuldu. Kadınların yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmada sık sık zılgıt sesleri yükseldi .

Karşılaşma sonrası futbolcular, yoğun ilgi gösteren taraftarları ile mor tribündeki kadın taraftarlarıyla galibiyet sevincini paylaştı. Belediye Eşbaşkanı Fırat Anlı maç sonrası yaptığı değerlendirmede, karşılaşmanın centilmence geçtiğini belirterek, "Özellikle destek amaçlı tribünleri dolduran kadın, çocuk ve gençlere teşekkür ederim. Takımımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum" dedi.

"GALİBİYETİ KADINLARA HEDİYE EDİYORUZ"

Kulüp Başkanı İhsan Avcı ise bu haftanın anlamı nedeniyle takımın kadına yönelik şiddete karşı sahaya çıktığına dikkat çekerek, hem toplumsal hem sosyal duyarlılığı olan bir kulüp olma rolünü yakaladıklarını söyledi. Galibiyeti 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne girilmesi nedeniyle kadınlara adadıklarını belirten Avcı, "Kadınlara yönelik geliştirilen şiddeti ve katliamları kınıyoruz" diye konuştu.

"ÜST LİG HEDEFİNE ULAŞACAĞIZ"

Avcı, kalan maçlarını kazanarak, üst liglerde kenti temsil etme noktasında iyi bir takım olacaklarını da ifade ederek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bundan sonraki haftalarda da özellikle kadın taraftarlarımızı tüm maçlarımıza bekliyoruz. Centilmence ve dostça bir maç oldu. Pazarspor bizim için aynı zamanda bir kardeş takımdır. Onlara kalan maçları için ligde başarılar diliyorum. PTT 1. Lig hedefine ulaşmak istiyoruz." - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Büyükşehir Belediyespor Diyarbakır Fırat Anlı Pazarspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title