Haberler

Spor Tesislerine Yakın Markaj

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Değirmendere futbol sahasında ışıklandırma, Hisareyn Stadı’nda yenileme çalışmaları son hızıyla devam ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Değirmendere futbol sahasında ışıklandırma, Hisareyn Stadı'nda yenileme çalışmaları son hızıyla devam ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin spor hayatına kazandırdığı tesislerine gözü gibi bakmaya devam ediyor. Tesisleri günlük, haftalık ve aylık olarak rutin bakım çizelgesine alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu çerçevede gereken tüm müdahaleleri de anında gerçekleştiriyor. Değirmendere Beldesi'ndeki futbol sahası da kısa bir süre önce yeniden elden geçirildi. Yapılan bakım içindeki en önemli unsuru ise aydınlatma çalışması oluşturdu. Stat gece maçlarına uygun hale getirildi. Böylece amatör takımlar statta gece maçlarını rahatlıkla oynayabilecek. Bunun yanı sıra Hisareyn'de uzun zamanda bu yana atıl durumda olan stat da yapılan çalışma ile yeniden halka kazandırıldı.

Değirmendere Beldesi'ndeki amatör spor kulüplerinin ikinci adresi olan stattaki aydınlatma çalışma tamamlandı. Bu sayede kulüpler artık gece maçlarına rahatlıkla çıkabilecek. Bunun yanı sıra sahaya dijital skor tabelası takıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Hisareyn'deki Pazar yerinin yanında bulunan ve uzun zamandan beri atıl durumda kalan statta yenileme çalışması yaptı. Gölcük Belediyesi ile yapılan ortak çalışma sayesinde stat baştan aşağıya yenilendi.

Sahanın alt drenajları ve betonları komple yenilendi. Etrafı 6 metre tel ve fileile çevrilen zemin de birinci sınıf kalite içeren sentetik çim ile döşendi. Soyunma odalarının dış çehreleri boyandı ve bölgenin amatör spor kulüplerine birer oda tahsis edildi. Su ve elektrik tesisatı komple yenilenen stadın iç badana çalışmaları ise sürüyor. Çalışmalarının tamamlanmasıyla Gölcük Amatör Spor Kulüpleri beldelerinde modern bir stadyuma kavuşmuş olacak. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Değirmendere Hisareyn Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title