Haberler

Spor Otoritelerini Şaşırtan Koçtan Açıklama

Spor Toto Basketbol Ligi’nin son haftasına girerken play-off biletini alan Uşak Sportif spor camiasının ilgi odağı oldu.

Spor Toto Basketbol Ligi'nin son haftasına girerken play-off biletini alan Uşak Sportif spor camiasının ilgi odağı oldu.

Basketbol camiası ligin en düşük bütçeli takımını play-off'lara taşıyan Ozan Bulkaz'ı konuşuyor.

Spor Toto Basketbol Ligi'nin son haftasına girerken play-off'a kalmak için nefes kesen maçlar oynandı. Bunlardan biriside Anadolu'nun basketbol kenti unvanı alan Uşak ilinde MB Uşak Sportif ve Royal Halı Gaziantep arasında oynandı. Her iki takım için de hayati önem taşıyan karşılaşmadan Uşak Sportif galip ayrılarak play-off biletini cebine koyan taraf oldu. Ülkedeki önemli spor kanalları Uşak Sportif'İn play-off'a kalma mücadelesini son dakika olarak geçerken, Anadolu Efes, Fenerbahçe gibi takımların bench te bekleyen bir oyuncusunun fiyatına eşit bütçeyle takımı play-off'a taşıyan Koç Ozan Bulkaz'ın başarısına geniş yer verdi.

Basketbol Süper Ligde onca zorluğa ve imkansızlığa rağmen 3 sezonunda 2. defa play-off'a kalan Uşak Sportif'in Koçu Ozan Bulkaz maç sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Sezon başında play-off hedefi koyarak başladık. Bu hedef elde edilen başarı, bütçe ve organizasyonlarla doğru orantılı işler değil. Biz bu hedefi ilimize, kendimize ve yüreğimize güvenerek baş koyduk. Rabbim de mahcup etmedi, yorucu ve zor bir sezonun ardından bugünkü galibiyetle play-off biletini aldık. D'Angelo ve Şahin Ekmel sakattı. Takımım o kadar büyük oynuyor ki eksildikçe daha gayretli mücadele ortaya koydular. Play-off maçlarında rakibin önemi yok, ilimizi yine en iyi şekilde temsil edeceğiz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum." Dedi. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Royal Halı Gaziantep Uşak Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title