Haberler

SPK'dan Halka Arz İzni Çıkan Reysaş Gyo 1 -2 Temmuz'da Talep Toplayacak

SPK'dan İzin Alan Reysaş Gyo, Hisselerinin Yüzde 38.5'inin Halka Arzı İçin 1 -2 Temmuz Tarihleri Arasında Talep Toplamaya Başlayacağını Açıkladı. Halka Arzda Fiyat Aralığı 1,00 - 1,30 Tl Olarak Belirlenirken, Elde Edilecek Gelirin Yeni Depo Yatırımlarında Kullanılacağı Bildirildi.

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan (SPK) halka arz için gerekli izinleri alan Reysaş GYO, 1-2 Temmuz tarihleri arasında talep toplamaya başlayacağını açıkladı.

Ak Yatırım liderliğindeki konsorsiyum tarafından yürütülen halka arzda Reysaş GYO'nun yüzde 38.5 oranındaki hissesinin halka arzının planlandığı, halka arzda fiyat aralığının ise 1,00 - 1,30 TL olarak belirlendiği bildirildi. Ek satış hakkının kullanılması durumunda, halka arz edilmesi planlanan hisse oranının yüzde 44,3 düzeyine ulaşacağı bilgisi verildi.

Reysaş GYO'dan yapılan açıklamaya göre, halka arzda bu fiyatla, ek satış hakkı dahil halka arz büyüklüğünün 75 milyon TL ile 98 milyon TL aralığında oluşması bekleniyor. Halka arzda Reysaş GYO'nun şirket değerinin 170 milyon TL - 221 Milyon TL aralığında oluşması hedefleniyor. Şirketin açıklamasında Reysaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, "Reysaş GYO olarak A sınıfı depo hizmeti veriyoruz. Portföyümüzdeki arsalar üzerinde çeşitli projeler geliştireceğiz. 2011 yılı sonuna kadar yaklaşık 30 milyon dolar yatırım yapmayı planlıyoruz. İstanbul'dan sonra Ankara ve İzmir'de de yatırımlarımızı artırmayı hedefliyoruz" dedi.

-3 TÜR DEPO HİZMETİ SUNUYORUZ-

Ulusal ve uluslararası birçok markaya, sektörlerine göre farklılaştırılmış 3 tür depo ile hizmet verdiklerini dile getiren Döven, bu depoculuk hizmetlerini genel lojistik, tarımsal ve soğuk hava bölmeleri içeren gıda depolama amaçlı olarak sıraladı. Otomotiv, beyaz eşya, perakende, tekstil, gıda başta olmak üzere çok çeşitli depolama kapasitesine sahip olan ve yüksek teknolojiye sahip bir altyapı ile dünya standartlarında hizmet veriyoruz. Reysaş GYO'nun depolarından hizmet alan markalar arasında Carrefour, Arçelik, Vodafone, Toyota, Sony, Tupperware ve Watson gibi ulusal ve uluslar arası markalar yer alıyor" dedi.

Açıklamaya göre, Reysaş GYO'nun portföyünde 27 adet gayrimenkul bulunuyor. Gayrimenkuller arasında konvansiyonel, tarımsal, perakende ve yatırım halinde depolar ile üzerinde proje geliştirilmesi planlanan arsalar yer alıyor. Türkiye genelinde 11 ilde depoculuk konusunda hizmet veren Reysaş GYO'nun halen inşaatı devam eden 2 adet toplam 41 bin m2'lik depo projesi de dahil olmak üzere yaklaşık 215 bin m2 kapalı alana sahip. (ANKA)

(HMD/ES/HF)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Şampiyonluk son haftaya kaldı! Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendi

Şampiyonluk son haftaya kaldı! Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title