Haberler

Sözleşmeli Personel Memur Oldu

Güncelleme:

Antalya'nın Aksu ilçe Belediyesi bünyesinde görev yapan 34 personel, torba yasa gereği memur olarak atandı.

Antalya'nın Aksu ilçe Belediyesi bünyesinde görev yapan 34 personel, torba yasa gereği memur olarak atandı.

TBMM'de kabul edilen son torba yasada kadroya alınan sözleşmeli memurlardan Aksu Belediyesi'nde görev yapan 34'ü memur olarak atandı. İşlemleri tamamlanan sözleşmeli personel Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım'ın onayının ardından memur olarak çalışmaya başladı.

Memur olarak atanan personelden daha çok çalışmalarını isteyen Başkan Yıldırım, yeni memurlara belediye başkanlığı döneminde edindiği tecrübeleri anlattı. Yeni memurların görevlerine bugünden itibaren başladığını ifade eden Başkan Yıldırım, "Tamamınız üniversite mezunusunuz. Artık kalifiye memur sorunumuz kalmadı. Aksu Belediyesi sizlerle daha güçlenecek" dedi.

Yeni memurların görev ve sorumlulukları hakkında da konuşan Başkan Yıldırım, "Sizlerden bir tek isteğim var. Devlet malına sahip çıkın. Devletimizi, belediyemizi her zaman koruyun. Hiçbir zaman başarısızlığa meydan vermeyin. Sizlere güvenimiz tam" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aksu Belediyesi İsa Yıldırım Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title