Haberler

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Metin Sümer'den Borsaya Veda Ziyareti

Edirne Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü görevinden Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı’na Sosyal Güvenlik Uzmanı olarak atanan Metin Sümer, Edirne Ticaret Borsası’na veda ziyaretinde bulundu.

Edirne Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü görevinden Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı'na Sosyal Güvenlik Uzmanı olarak atanan Metin Sümer, Edirne Ticaret Borsası'na veda ziyaretinde bulundu.

Edirne Ticaret Borsası Meclis Başkanı Fedai Canım ve Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk, Sümer'in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Şehrimizde olduğu gibi yeni görevinizde de başarılı olacağınıza eminiz. İlimize ve üyelerimize vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor ve yeni görevinizde başarılar diliyoruz" dedi.

Görev süreci boyunca vatandaşlara en iyi şekilde hizmet etmeye gayret gösterdiğini söyleyen Sümer, "Görev sürem boyunca uyum içerisinde yapmış olduğumuz ortak çalışmalardan güzel sonuçlar elde ettik. Vermiş olduğu desteklerden dolayı şahsınızda Edirne Ticaret Borsası'na teşekkür ediyorum" ifadelerini kaydetti.

Ziyaret programının sonunda, Edirne Sosyal Güvenlik İl Müdürü Metin Sümer'e hatıra olarak, Edirne toprağından yapılan Selimiye Camii motifli ve Edirnekari işlemeli seramik tabak hediye edildi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sosyal Güvenlik Kurumu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title