Haberler

Sorgun'dan Kısa Kısa

Yozgat'ı bu yıl da Bölgesel Amatör Ligi 4. grupta temsil edecek olan Sorgun Belediyespor'da transferlerle ilgili herhangi bir gelişmenin olmaması canları sıkıyor.

Yozgat'ı bu yıl da Bölgesel Amatör Ligi 4. grupta temsil edecek olan Sorgun Belediye spor'da transferlerle ilgili herhangi bir gelişmenin olmaması canları sıkıyor.

Sorgun Belediye spor Kulübü Nihat Künbetli geçen günlerde Sorgun Termal Tesislerde Sorgunlu iş adamları ile bir araya gelerek yeni yönetim oluşturulması ve akabinde hemen transferlere başlaması yönünde alınan kararın üzerinden bir aya yakın zaman geçmesine rağmen hiçbir gelişmenin olmaması dikkat çekti.

Künbetli, şu an itibarıyla bir çok futbolcu ile görüşmeler yaptıklarını ancak ortada onlara ödenecek herhangi bir para olmadığı için kesin anlaşma sağlayamadıklarını belirtti.

Kunbetli, "Sayın Kaymakamımız Levent Kılıç, Belediye Başkanımız Ahmet Şimşek, Cumhuriyet Başsavcımız Mustafa Çakmak'ın da katıldığı toplantıda 30'a yakın iş adamımız kulübümüze ekonomik yönden destek olacaklarına dair söz vermişler, konuyla ilgilenmek üzere Sayın Soner Bölükbaşı, Sayın Salih Çelik görevlendirilmişti. Ancak şu ana kadar herhangi bir gelişme sağlanamadı" dedi.

Diğer yandan Sorgun Belediye spor'lu taraftarlar ise şu an ki tribünlerin Sorgun'a yakışmadığını kaydettiler.

-PARKLARA YENİ JİMNASTİK ALETLERİ VE OYUN GRUPLARI

(FOTOĞRAFLI)

Sorgun Belediyesi tarafından geçen yıllarda iki parka konulan jimnastik aletlerinin yerine yenileri konulacak.

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, ilçede spor sevgisinin giderek yaygınlaştığını, bu nedenle de yeni spor alanlarına ve spor aletlerine ihtiyaç duyulduğunu dile getirdi.

Şimşek, geçen yıllarda Agahefendi Mahallesinde bulunan park ile Ahmet Uslu Dutluk Parkına iki grup jimnastik aletlerinin konulduğunu, ilk başlarda bunlardan az sayıda insanımız yararlanırken şimdi insanların sıra beklediğini ifade ederek

"Maalesef hala bizde spor yapmanın ayıp olduğunu taşıyan zihniyetler bulunuyor. Bunlar geçtiğimiz yıllarda daha da fazlaydı. Yürüyüş yolları, spor salonları, parklara konulan jimnastik aletleri, ilçede yapılan diğer sportif faaliyetler bu düşüncelerin değişmesinde önemli rol oynadı. Şimdi her iki parkımızda, stadımızda yürüyüş yapan onlarca insanımızı her saat görmek mümkün. Yine parklarımızda ki jimnastik aletlerimizde insanlarımız adeta sıra bekliyor. Bütün bunları dikkate alarak parklarımıza yeni jimnastik aletleri koymaya karar verdik. Eski jimnastik aletlerimizi de elden geçirip daha iyi kullanılabilir hale getireceğiz" diye konuştu.

-PANCAR AVanS ÖDEMELERİ

Yozgat Şeker Fabrikası, çiftçilerden ekim ayında alacağı şekerpancarına karşılık yapılacak olduğu avans ödemelerini 28 Haziran'da başlatacağı açıklandı.

Yozgat Şeker Fabrikası Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada 2011 yılı Şekerpancarı alım döneminde yapılacak olan alımlara karşı üreticilere 14 milyon lira tutarında birinci nakdi bakım avansı ödemesinin 28 haziran Salı günü yapılacağı belirtildi.

Açıklamada, "Bu güne kadar suni gübre ve mücadele ilacı ve buna benzer şeyler için ödenmiş olan 5 milyon lira ile birlikte 2011 yılı ürününe karşılık ödenen avanslar tutarı 9 milyon liraya ulaşmıştır" ifadesi kullanıldı.

- YOZGAT

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title