Haberler

Sorgun'dan Kısa Kısa

Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç, Köylere Hizmet Götürme Birliği çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç, Köylere Hizmet Götürme Birliği çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Kaymakam Kılıç, yaptığı açıklamada, çalışmalar kapsamında geçen yıl içinde köprü ve dere ıslah çalışmaları yaptıklarını, çalışmaların bu yıl içinde de devam edeceğini belirtti.

Kılıç, Ağcın ve Boğazcumafakılı köyleri dere ıslahı için çimento, demir, hazır beton alımı yapılarak bu köylerin dere ıslahlarının yapıldığını ifade ederek, "Bunların haricinde, muhtelif köylerin yerleşim alanlarında dere ıslah çalışmaları için çimento, demir, hazır beton alımı yapılarak işçilik köy halkı tarafından karşılanmıştır. 2009 yılında ihalesine çıkılan Dişli-Günpınar Derevasyon kanal bakım onarım çalışmaları geçen yıl tamamlanmış olup kalan kısım için il özel idaresinden maddi yardım talebinde bulunulmuş olup, yardım geldiği takdirde kalan kısım devam edecektir. Yine ilçemiz Kayakışla Köyü Sulama Tesisi yapım işi tamamlanmış ve hizmete sunulmuştur. Köprü yapımı çalışmaları kapsamında da Yazılıtaş ve Aşağıkarahacılı köyleri arasına 3 gözlü köprü yapılarak hizmete açılmıştır" dedi.

-BÜYÜKLER SERBEST GÜREŞ 2. LİGE TERFİ MÜSABAKALARI SONA ERDİ

Güreş Federasyonu Başkanı Ercan Yıldız Sorgun'da düzenlenen Büyükler Serbest Güreş 2. Lige Terfi Müsabakaları sonuçlarını değerlendirdi.

Yıldız, AA Muhabirine yaptığı açıklamada, Sorgun Belediyesi'nin spora karşı ilgi gösterdiğini, ancak minder güreşine ilgisiz kalmasının kendilerini üzdüğünü söyledi.

Kılıç, "Son zamanlarda sporun bir çok branşında başarılar elde eden bir belediyenin minder güreşine de önem vermesini bekliyoruz. Sevgili Başkanımız Ahmet Şimşek Bey biliyoruz ki spora düşkün bir başkanımızdır. Her yıl da çeşitli etkinliklerde yağlı güreş organizasyonları yapıyor. Bundan böyle başkanımızdan minder güreşine de ilgi göstermesini bekliyoruz. Dileğim odur ki, gelecek şampiyonalarda Sorgun'dan da güreşçiler görmek istiyoruz" diye konuştu.

-GENÇLİK HAFTASI VOLEYBOL TURNUVASI SONUÇLANDI

Sorgun Kaymakamlığı, Sorgun Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün katkılarıyla düzenlenen "Gençlik Haftası Liselerarası Voleybol Turnuvası" sonuçlandı.

27 Nisanda başlayan turnuvaya kızlarda İbni Sina Anadolu Lisesi, Kız Meslek Lisesi, Sorgun Anadolu Lisesi ve Türk Telekom Anadolu Lisesinin takımları, erkeklerde ise İbni Sina Anadolu Lisesi, Sorgun Ticaret Meslek Lisesi, Mevlüde Ahmet Doğanay Anadolu Öğretmen Lisesi, Osman Çavuş Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Türk Telekom Lisesi, Sorgun Anadolu Lisesinin takımları katıldı.

Turnuvada kızlarda Sorgun Anadolu Lisesi, erkeklerde Osman Çavuş Teknik ve Endüstri Meslek lisesi birinci oldu.

Turnuvada dereceye giren takımlara kupaları ve madalyaları Kaymakam Levent Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı ve Şube Müdürü Hayrettin Şahin tarafından verildi.

- YOZGAT

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title