Haberler

Sorgun'da Polis Özel Harekat Sınavı İçin Kurs Açıldı

Yozgat’ın Sorgun Belediyesi özel harekat sınavına başvuruda bulunan gençler için kurs açtı.

Yozgat'ın Sorgun Belediyesi özel harekat sınavına başvuruda bulunan gençler için kurs açtı.Özel Harekat Sınavları için çok sayıda öğrencinin başvuruda bulunduğu söyleyen AK Parti Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, bu öğrencilerin sınavı kazanabilmesine yardımcı olmak amacıyla kurs düzenlediklerini belirtti. Kursların ücretsiz olduğunu belirten Şimşek "Birbiri ardına yayınlanan personel alımı ilanlarına, KPSS şartı olmadan en az lise ve dengi okul mezunu ve üssü şartlarını karşılayan adaylar başvuruda bulunabilecekler. Bilindiği gibi geçtiğimiz aylarda kamu kurumlarında FETÖ terör örgütüyle bağlantılı oldukları tespit edilen personelin görevden uzaklaştırılması ya da devlet memurluğundan atılmasından sonra boş kalan kadrolara sınavsız personel alımı gerçekleştirileceği açıklandı. Bu bağlamda Özel Harekat Dairesi Başkanlığı'na da 10 bin kişi alınacağının duyurulmasının ardından ilçemizden de bu sınavlar için birçok gencimiz başvuruda bulundu. Bunlara yardımcı olmak amacıyla Sorgun Belediyesi olarak kurs açmaya karar verdik." dedi.

(RY-AÖ-Y) - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sorgun Belediyesi Ahmet Şimşek AK Parti Yozgat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title