Haberler

Sorgun Belediyespor'a Moral Baklavası

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Yozgat’ı Bölgesel Amatör Ligi 4.Grupta temsil eden Sorgun Belediyesporlu futbolculara baklava ikram etti.

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Yozgat'ı Bölgesel Amatör Ligi 4.Grupta temsil eden Sorgun Belediyesporlu futbolculara baklava ikram etti.

Erzincanspor maçı öncesinde Sorgun İlçe Stadyumunda futbolcuları ve teknik heyeti ziyaret eden Belediye Başkanı Ahmet Şimşek ve Kulüp Yöneticileri idman sonrası futbolculara baklava ikramında bulundu. Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, bu sezon takım olarak çok iyi olduklarını belirterek, "Bu sezon takımımız gösterdiği başarıyla play off kapısını çaldı. Ben sezon başından bu yana takımın her zaman yanındaydım ve bundan sonrada yanında olmaya devam edeceğim. Takımımızı bir üst lige çıkarmak için elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz. Şimdi önümüzde Erzincanspor maçı bulunuyor. Bu maçı da kazanarak play off yükselmek istiyoruz. Bunu da başaracak güçteyiz" dedi. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sorgun Belediyespor Ahmet Şimşek Yozgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title