Haberler

Söke Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Tatil Günlerinde Açık Olacak

Söke Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi tatil günlerinde de hizmet verecek.

Söke Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi tatil günlerinde de hizmet verecek.

Söke'nin yanı sıra Milas, Didim, Kuşadası, Ortaklar'a da hizmet veren Söke Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi vatandaşlardan gelen talep üzerine yeni bir uygulama başlatıyor.

Bunaü göre 14 Kasım 2011 tarihinden itibaren acil nöbetçi hekim uygulamasına geçecek olan Söke Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, hafta içi saat 17.00 ile 23.00 saatleri arasında, hafta sonları da saat 09.00 ile 17.00 saatleri arasında acil nöbetçi hekim bulunduracak.

Söke Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Hakan Ölcüm, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geniş bir bölgeye hizmet verdiklerini ve hitap ettikleri nüfusun yaklaşık 450 bin kişi olduğunu belirterek, "Muğla'ya bağlı Milas İlçesinden dahi merkezimize tedavi için gelen hastalarımız var. Bu bölgede mesai saati bitiminden sonra ve özellikle cumartesi pazar günleri vatandaşlarımızın diş problemleri acilen çözülmesi gerekiyordu. Bunun üzerine İl Sağlık Müdürlüğü aracılığı ile Valiliğe başvurarak nöbetçi hekim uygulamasına geçmek istediğimizi bildirdik. Valiliğimiz bu isteğimizi uygun buldu. 14 Kasım 2011 Pazartesi gününden itibaren acil vakalar için nöbetçi hekim uygulaması başlatılıyor. Bir hekim, bir hemşire ve bir güvenlik görevlisinden oluşacak uygulama, vatandaşların acil durumlar da tedavilerini yapacak" dedi.

Ayrıca, bayram ve resmi tatil günlerinde de saat 09.00 ile 17.00 arasında nöbetçi hekim uygulamasının devam edeceğini belirten Ölcüm, nöbetçi hekimlerin sadece acil vakalara müdahale edeceklerini, ilk müdahaleyi yapıp vatandaşları rahatlatacaklarını sözlerine ekledi.

- AYDIN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title