Haberler

Sokakta Toplu Kumar

Güncelleme:

Batmanda, sokak ortasında kumar oynatıldı.

Şehrin merkezinde toplu kumar

Bir çok yerde tezgah açan kumarcılar, gençlerin parasına göz dikiyor.

Bayram öncesinde ve bayram süresinde Batman merkez Gülistan Caddesi, Gök taksi civarı, Bankalar caddesi ile Atatürk parkı Yılmaz Güney sineması yanında tezgah kuran kumarcılar özellikle çocuk yaştaki gençlerin parasına göz dikerek kumar oynatıyorlar.

Hazırladıkları kartonların üzerine yaptıkları şekillere konulan paraları zarlar atarak oyun oynatan kumarcılara çok sayıda kişinin alet olduğu gözlendi.

Bayram günlerinde Gülistan caddesinde tezgâh açan kumar oynatıcılarının etrafına toplanan gençlerin bir kısmı paralarını kaptırdı. Şehrin değişik yerlerinde oyun oynatanlarla mücadele edilmesini isteyen vatandaşlar ise "küçük yaştaki çocuklar bunların ağına düşüp paralarını kaybediyorlar. Alışkanlık haline gelen kumara müsaade edilmemesini istiyoruz. Emniyet müdürümüzün bu konuda emir vererek açık alanlarda kumar oynatılmasını engellemesini istiyoruz" dediler. Batman Gazetesi

Kaynak: Temsilci / Yerel

Yılmaz Güney Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title