Haberler

Sokağa "Şemsiyeli" Dekorasyon

Rize Belediyesi ve Rize Kadınlar Eğitim, Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (RİKADER) işbirliği ile düzenlenen şemsiyeli sokak vatandaşların ilgisini çekti.

Rize Belediyesi ve Rize Kadınlar Eğitim, Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (RİKADER) işbirliği ile düzenlenen şemsiyeli sokak vatandaşların ilgisini çekti.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, üzeri rengarenk şemsiyelerle kaplanan Kuyumcular Sokağı'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, Avrupa'da bu tarz yenilikler ve renkli çalışmaların insanların kendilerini daha iyi hissetmesi açısından yapıldığını söyledi.

Türkiye'de de bu ve buna benzer sokaklar oluşturulmaya başlandığını belirten Kasap, şöyle konuşu:

"Bilindiği üzere burası Rize'nin alışveriş sokağı aynı zamanda Kuyumcular Sokağı olarak bilinmektedir. Rize Belediyesi olarak burayı ileriye dönük tarihi kapalı Rize çarşısı olarak projelendirmeyi düşünüyoruz. Bunun öncesinde burada şehrin estetiğini göz önünde bulundurarak renkli şemsiye çalışması yaptık. Bu çalışmamız ile amacımız şehrimizin sokağını farklı bir görünüme kazandırmaktır"

.Üzerinde farklı renklerden oluşan yüzlerce şemsiyeden dekor yapılan Kuyumcular Sokağı vatandaşın ilgisini çekti.

Kaynak: AA / Yerel

Rize Belediyesi Reşat Kasap Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title