Haberler

Soho Business Center ile "İş"İn Rengi Değişiyor

Gayrimenkul alanında prestijinden ödün vermeyen Atabir İnşaat, Eskişehir'de yükselen yeni yaşam alanı Novacity ile başarısını Avrupa'da kanıtladıktan sonra, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Gayrimenkul alanında prestijinden ödün vermeyen Atabir İnşaat, Eskişehir'de yükselen yeni yaşam alanı Novacity ile başarısını Avrupa'da kanıtladıktan sonra, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Eskişehir'i iş dünyasının kalbi yapacak yeni projesi Soho Business Center ile konforun ve teknolojinin bir arada sunulduğu ayrıcalıklı bir ofis konsepti tasarlıyor.

Eskişehir'in yeni cazibe merkezi olan Şahin Bulvarı'nda yer alan Soho Business Center, ayrıcalıklı sosyal donatıları, üst düzey güvenlik hizmeti ve modern mimarisi ile Eskişehir'deki iş dünyasının rengini değiştirmeye hazırlanıyor.

Atabir İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Atay'ın gelecek dönem projeleri hakkında verdiği bilgiler, Eskişehir'in inşaat sektöründe yeni bir dönemin başladığını gösteriyor.

Atabir İnşaat olarak 2015 yılı gayrimenkul sektörü sizin açınızdan nasıl geçti?

2001 yılından bu güne dek yaşamı odak noktası alarak başladığımız yapı çalışmaları, 2015 yılı itibariyle sadece Eskişehir değil, ulusal ve uluslararası alanda da başarısını kanıtladı. Özellikle Novacity projemizin Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'ne layık görülmesi, yatırımlarımıza olan inancımızı bir kez daha haklı çıkardı. Atabir İnşaat ailesi olarak, hayata geçirdiğimiz projelerin bu şehre yakışması için çabalıyoruz. Bunun için de özellikle şehrin yeni yaşam alanı olan Eski Fabrikalar Bölgesi'ne ayrıcalıklı yapılar inşa ediyoruz.

Yeni projeniz Soho Business Center ile Eskişehir'e sunacağınız ayrıcalıklar nelerdir?

Eskişehir'in en canlı bölgesinde inşası devam eden projemiz, hayatın gündelik enerjisine daima şahit olan otel, alışveriş merkezi ve şehir belediyesi binalarının hemen yanı başında yer alıyor. Özellikle şehrin iş dünyasını merkez aldığımız Soho Business Center'da ayrıcalıklı ofis yaşamı konseptini hedef alıyoruz. Kompleks bir binada tekli ve çoklu daireler olarak tasarladığımız iş alanlarında teknoloji donanımını en üst seviyede tutuyoruz. Soho Business Center'ın içinde yer alan toplantı salonları, açık/kapalı otoparkı ve güvenlik sistemleri ile şehir merkezinde iş dünyasına yer açıyoruz.

Soho Business Center ile iş yaşamına yönelik yaptığınız bu yatırım planının temel amacı nedir?

Son dönemde iş yeri ruhsatı konusunda gerçekleşen yeni yasal düzenlemeler Soho projesinin odak noktasını belirlemiş oldu. Özellikle mesken tapulu binaların iş yeri olarak usülsüz kullanımını önlemek adına yapılan girişimlere Soho Business Center ile destek sağlamayı hedefliyoruz. İş dünyasının profesyonelliği ve prestiji gereği, ofis yaşamının özel bir bölgede konumlanması gerektiğini önemsiyoruz. İş yeri ruhsatı konusundaki yasal düzenlemeleri baz alarak bu kapsamda Soho Business için gerekli olan tüm iskan ve imar şartlarını tamamladık. Bünyemizde yer alacak ulusal ve uluslararası şirketlere de bu konuda yardımcı olmak temel amacımızdır.

Atabir İnşaat'ın iş yaşamına yeni soluk getirecek projesi Soho Business Center, ayrıcalıklı ofis olanakları ile şimdiden iş hayatının gündemini belirliyor. Tüm detaylarıyla Eskişehir'in merkezinde yükselen proje, yatırımcılarını iş dünyasının kalbine davet ediyor.

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Eskişehir Basın Bültenleri Haberler

Bakmadan Geçme

Koç Metalurji halka arz hangi bankalarda var? KOÇ METALURJİ ne zaman halka arz nereden, hangi bankadan alınır? BAYHAN NEDEN HAPSE GİRDİ? Bayhan kimi öldürdü? KOTON halka arz sonuçları! Koton halka arz sonuçları açıklandı mı? Koton kağıt halka arz kaç lot verdi? Kalben kimdir? Şarkıcı Kalben kaç yaşında ve nereli? #127908 Kalben'in şarkıları! Memur ve emekli maaşı zammı ne kadar olacak? Temmuz ayında zam yapılacak mı? ALTINAY SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ HALKA ARZ: ALTNY katılım endeksine uygun mu? ALTNY halka arz helal mi, caiz mi? Kemal Doğulu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kemal Doğulu kaç yaşında, nereli? Kemal Doğulu biyografisi! EMEKLİLERE YÜZDE KAÇ ZAM YAPILACAK? Temmuz ayında emeklilere yüzde kaç zam var, masadaki rakam ne? Anneler günü ilk ne zaman kutlandı? Anneler günü ne zaman ve nerede ortaya çıktı? İşte anneler gününün tarihçesi! Sinan Ateş kimdir? Sinan Ateş kaç yaşında öldürüldü? Sinan Ateş ne zaman ve neden öldürüldü? Suat Özçağdaş kimdir? Halk Tv konuğu Suat Özçağdaş kaç yaşında, nereli? Suat Özçağdaş biyografisi! SURVİVOR İLK DÜELLODA KİM ELENDİ? Survivor'da kim elendi? Yunus Emre mi, Furkan Kızılay mı? Bahadır Erdem kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Bahadır Erdem kaç yaşında, nereli? Bahadır Erdem biyografisi! 10 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Yarın okul var mı? Cuma günü okullar tatil mi? ALTNY kaç lot verir? Altınay Savunma Teknolojileri halka arz kaç lot düşer?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title