Haberler

Soğuk Havada Çalışan Ekipleri Yalnız Bırakmadılar

Güncelleme:

Ardahan'da yayla yolunda çalışan ekiplere, bölgede yaşayan vatandaşlar ikramlarda bulunuyor.

İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'ne bağlı ekipler, Hanak ilçesine bağlı Dilekdere köyünde 15 kilometre yayla yolundaki çalışmalarını sürdürüyor.Köyün sakinleri, bölgede soğuk havada çalışan ekiplere çay ve gıda ikramında bulunuyor. Şantiye Şefi Turgay Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yol yapım çalışmalarını ara vermeden sürdürdüklerini söyledi.

Soğuk havanın bölgede etkili olduğunu anlatan Çelik, " Ardahan'daki soğuk hava rekor kırıyor. Şu an Türkiye'nin en soğuk ili olmamıza rağmen bizler yol yapıyoruz. Yeter ki vatandaşımız ulaşması gereken yere ulaşsın.

Yıllardır yayla yolu olmayan Dilekdere köyümüzün yolunu yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çünkü bu köy yayla yolu konusunda çok mağduriyet yaşadı.

Böyle güzel hizmetler yapınca soğuk ve zor şartlar bizi etkilemiyor" dedi.Dilekdere Köyü Muhtarı Şentürk Kızılkaya da olumsuz hava koşullarına rağmen ekiplerin fedakarca çalıştığını belirterek, "Böyle soğuk ve karlı bir dönemde yolumuz yapılıyor. Ekiplere ne yapsak azdır. Allah bu arkadaşlara yardımcı olsun. Biz de köylü olarak alanda ateş yakarak çay demliyoruz, evden getirdiğimiz yiyecekleri kendilerine ikram ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Ardahan Hanak Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title