Haberler

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı filmi konusu nedir? Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı oyuncuları ve Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı özeti!

Güncelleme:

Sinemaseverlerin beğenisini toplayan Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı filmi televizyon ekranlarında da izleyicilerin beğenisini topluyor. İzleyicilerin merak ettiği Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı konusu, özeti ve Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı oyuncaları gibi konuları mercek altına alıyoruz. Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı filminin detayları…

İzleyenleri ekrana bağlayan Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı filmi, beyaz perdeden sonra televizyon ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı filmini izleyecek olanların merak ettiği Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı konusu nedir, Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı oyuncuları kimler ve Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı özeti gibi konuları inceliyoruz.

YENİLMEZLER: SONSUZLUK SAVAŞI FİLMİ KONUSU NEDİR?

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı (İngilizce: Avengers: Infinity War), Marvel Comics' in aynı adlı çizgi roman serisinden uyarlanmış, on dokuzuncu Marvel Sinematik Evreni süper kahraman filmi.

Marvel'ın en karizmatik süper kahramanları yeni maceralarında bir kez daha bir araya geliyor. Güçlü ekip bu kez korkunç titan Thanos'a karşı savaşacaklar. Avengers serisinin sonsuzluk savaşı temalı Infinity War hikâyesi, 27 Nisan 2018'de vizyona girmiştir.

Konusu :

Sonsuzluk taşlarının peşine düşen Thanos, şu zamana kadar dünyanın uğradığı en büyük tehdidi oluşturmuştur. Steve Rogers ve Tony Stark arasında geçen olayda ikiye bölünen süper kahramanlar, bu tehdit karşısında yeniden bir araya gelerek güçlerini birleştirmeye karar verir. Dünyanın kaderi artık bu savaşın sonucuna bağlıdır.

YENİLMEZLER: SONSUZLUK SAVAŞI FİLMİ OYUNCULARI VE KADROSU

Oyuncular

• Robert Downey Jr. - Tony Stark/Demir Adam

• Chris Hemsworth - Thor

• Mark Ruffalo - Bruce Banner/Hulk

• Chris Evans - Steve Rogers/Kaptan Amerika

• Scarlett Johansson - Natasha Romanoff / Black Widow

• Benedict Cumberbatch - Dr. Stephen Strange

• Don Cheadle - James "Rhodey" Rhodes / War Machine

• Tom Holland - Peter Parker/Örümcek Adam

• Chadwick Boseman - T'Challa/Kara Panter

• Paul Bettany - Vision

• Elizabeth Olsen - Wanda Maximoff / Scarlet Witch

• Jeremy Renner - Clint Barton / Hawkeye

• Chris Pratt - Peter Quill / Star-Lord

• Sebastian Stan - Bucky Barnes / Winter Soldier

• Tom Hiddleston - Loki

• Idris Elba - Heimdall

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Sinema Güncel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Öldürülen motokuryenin babası emekli albay çıktı: 25 bin asker geçti elimden ama çocuğumu koruyamadım

Öldürülen motokuryenin babası emekli albay çıktı: 25 bin asker geçti elimden ama çocuğumu koruyamadım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title