Haberler

Yahşihan Belediyesi hangi parti? Yahşihan Belediye Başkanı kim, hangi partiden? Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz kimdir?

Güncelleme:

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde bilanço her geçen dakika ağırlaşıyor. Deprem 10 şehirde büyük hasara yol açarken, arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor. Yaşanan felaketin ardından vatandaşlar Yahşihan Belediyesi hangi parti? Yahşihan Belediye Başkanı kim, hangi partiden? Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz kimdir? sorularını merak etti.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremde yaşamını yitirenlerin sayısı 17 bin 674'e yükseldi. Depremde 72 bin 879 kişi yaralanırken, 6 bin 444 bina yıkıldı. Depremden büyük yıkımla etkilenen Yahşihan hakkında merak edilenler var. Vatandaşlar Yahşihan Belediyesi hangi parti? Yahşihan Belediye Başkanı kim, hangi partiden? Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz kimdir? sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar...

YAHŞİHAN BELEDİYESİ HANGİ PARTİ?

Yahşihan Belediyesi Başkanlığı görevini Osman Türkyılmaz yürütmektedir.

YAHŞİHAN BELEDİYE BAŞKANI OSMAN TÜRKYILMAZ KİMDİR?

5 Şubat 1974 tarihinde Kırıkkale'de doğan Osman TÜRKYILMAZ, ilk, orta ve lise eğitimini Kırıkkale'de tamamladıktan sonra Kırıkkale Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. Adana Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Bölümü'nde Yüksek Lisansı'nı tamamladı.1989-1994 yılları arasında Yahşihan Belediyesi'nde Muhasebe Emlak ve Yazı İşleri servisinde görev yapan TÜRKYILMAZ, 1996 yılında Yahşihan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına memur olarak başladı.

2000 yılından itibaren çalıştığı kurumun Vakıf Müdürlüğüne getirilen TÜRKYILMAZ, aynı zamanda Yahşihan İlçesi Köylerine Hizmet Götürme Birliği saymanlığı görevini yürüttü. Görev yaptığı süre içerisinde çalıştığı tüm kaymakamlardan takdir belgesi alan TÜRKYILMAZ, görev bilinci nedeniyle Sosyal Yardımlaşma Vakfı Hizmet İçi Seminerlerinin tamamına katıldı.

Kırıkkale ilinde Sosyo-Ekonomik Kalkınma Proje Danışmanı olarak Bahşili, Keskin, Karakeçili ve Çelebi Vakıflarında da proje formatörü olarak görevlendirildi. Görev yaptığı süre içerisinde çok sayıda projesi onaylandı. Bunun yanı sıra Yahşihan ilçesinde vatandaş odaklı birçok projeye imza attı.

2011 yılında Yahşihan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından ortaklaşa kurulan "Cemil İpekçi Moda ve Tasarım Atölyesinde" Proje Koordinatörü olarak görev yaptı.

Bir dönem Yahşihan Spor Kulübü Başkanlığı yapan TÜRKYILMAZ, Yahşihan Tiyatro Topluluğunu kurdu ve Topluluk Başkanı olarak görev yaptı. Güzel Konuşma, Diksiyon ve Muhabirlik kurslarına katıldı.

2014 yılı yerel seçimlerinde MHP'den Yahşihan Belediye Başkan Adayı oldu.

1 Kasım 2018 tarihine kadar Yahşihan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının Müdürlüğünü yapan TÜRKYILMAZ, bu tarihten itibaren Yahşihan Belediye Başkanı olmak için adaylığını açıkladı.

Yahşihan İlçesinde ikamet eden bir birey olarak Yahşihan'ın sorunlarını bilmekle beraber çözüm yolları arayan TÜRKYILMAZ, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden Yahşihan Belediye Başkanlığına aday olup, halkın büyük desteğini alarak Belediye Başkanı olarak seçildi. Evli ve 3 çocuk babası olan TÜRKYILMAZ, Yahşihan'a hizmet etme sırasının geldiğine inanan bir memleket ve millet sevdalısı olarak çalışmalarını yürütmektedir.

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Osman Türkyılmaz Kahramanmaraş Yahşihan Deprem Gündem Yaşam Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran'ın yeni liderini tanıyalım! İşte para musluğunun başından zirveye uzanan yol

İran'ın yeni liderini tanıyalım! İşte para musluğunun başından zirveye uzanan yol

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı bitti mi, devam ediyor mu? SON DAKİKA! 20 Mayıs Kabine Toplantısı ne oldu? Kızıl Goncalar 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Merakla Beklenen Yeni Bölüm İzleme Linki KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title