Haberler

Veda Mektubu Mehmet kimdir? Veda Mektubu Mehmet gerçek adı ne? Veda Mektubu dizisi "Mehmet" karakteri kim oynuyor?

Güncelleme:

Kanal D'de yayınlanan ve izleyenleri ekran başına kilitleyen Veda Mektubu dizisi oyuncularından Mehmet karakteri merak ediliyor. Veda Mektubu Mehmet kim araştırmasının yanı sıra Mehmet kaç yaşında, Veda Mektubu Mehmet gerçek adı ne? Veda Mektubu dizisi "Mehmet" karakteri kim oynuyor? Veda Mektubu Mehmet hangi dizilerde oynadı? Veda Mektubu Mehmet evli mi araştırmaları yapılıyor.

Veda Mektubu Mehmet kim? Kanal D'de yayınlanan ve izleyenleri ekran başına kilitleyen Veda Mektubu dizisi oyuncularından Mehmet karakteri merak ediliyor. Veda Mektubu Mehmet kim araştırmasının yanı sıra Mehmet kaç yaşında, Veda Mektubu Mehmet gerçek adı ne? Veda Mektubu dizisi "Mehmet" karakteri kim oynuyor? Veda Mektubu Mehmet hangi dizilerde oynadı? Veda Mektubu Mehmet evli mi araştırmaları yapılıyor. Detaylar...

VEDA MEKTUBU MEHMET KİM?

Veda Mektubu Mehmet gerçek adı Emre Kıvılcım'dır.

EMRE KIVILCIM KİMDİR?

2 Eylül 1990 Malatya doğumlu olan Emre Kıvılcım, on yaşına kadar memleketi olan Malatya'da yaşamış ve ardından yaşamını İstanbul'da sürdürmüştür. Aynı zamanda Kimya Mühendisi olan ünlü oyuncu, İş Güvenliği Uzmanlığı üzerine yüksek lisans yapmış ve oyunculuk ile ilgilenmeye başladıktan sonra mühendis olarak çalışmayı bırakmıştır. Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde burslu olarak bir süre oyunculuk eğitimi almış ve ilk defa kamera önüne Kanal 7 ekranlarında yayınlanmış olan "Zeytinyağlı Yiyemem Aman" isimli Televizyon filmi ile beraber geçmiştir.

Emre Kıvılcım, dizilerde yer almaya ise "Elif" isimli dizi ile birlikte başlamış ve bu dizide Selim karakterine hayat vermiştir. Dizi yurt dışında büyük ilgi görmüş, özellikle Asya ve Latin Amerika'da reyting rekorları kırmıştır. Uluslararası tanınırlığı bu diziyle başlayan Emre Kıvılcım, Endonezya'da LC Waikiki'nin marka yüzü olmuştur. Bu dizinin ardından ise 2018 yılında FOX'ta yayımlanan Adı Zehra dizisinde yer almıştır.

2019 yılında Hakan Haksun'un yönettiği "Kim daha Mutlu" filminde "Kemal" karakterini canlandırmıştır.

2020 yılında Bozdağ Film tarafından yapılan "Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı" filminde "Akıncı Sungur" karakterini canlandırmıştır.

2021 yılında Bozdağ Film imzalı, yönetmeliğini Metin Günay'ın yaptığı, tarih ve kurgu türündeki Türk ve Özbek ortaklı televizyon dizisi "Mendirman Celaleddin" dizisinde Celâleddin Harezmşah karakterini canlandırdı.

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Veda Mektubu Kanal D Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 9-10 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 32. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 9 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 9 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 9 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kur'an'daki en faziletli sureler hangileri? Hangi sure en önemli? John Wick 4 filmi oyuncuları kim? John Wick 4 filmi konusu, oyuncuları ve John Wick 4 özeti! En Sık Görülen Rüyalar ve Anlamları: Bilinçaltının Gizemli Dünyası İnci Taneleri CANLI izle! 9 Mayıs İnci Taneleri 14. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! 10 Mayıs Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 10 Mayıs burç yorumları nedir? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 11. bölüm TRT 1 HD izleme linki! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 9 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Manifesting nedir? Nasıl manifest yapılır? YAVUZ AĞIRALİOĞLU KİMDİR? Yavuz Ağıralioğlu nereli, kaç yaşında?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title