Haberler

Utku Yuvakuran kimdir? Utku Yuvakuran nereli, kaç yaşında, mevkisi ne, hangi takımda oynuyor? Hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler!

Güncelleme:

Beşiktaş'ın genç kalecisi Utku Yuvakuran'ın hayatı ve profesyonel kariyeri merak edildi. Peki Utku Yuvakuran kimdir, nereli, kaç yaşında, mesleği ne, hangi mevkiide oynuyor, burcu ne, boyu kaç, kilosu kaç? Tüm bilgiler haberimizde.

Beşiktaş'ta forma giyen Utku Yuvakuran, eski milli futbolcu Semih Yuvakuran'ın oğludur. Peki Utku Yuvakuran kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu ve kilosu kaç?

BEŞİKTAŞ'IN KALECİSİ UTKU YUVAKURAN KİMDİR?

Utku Yuvakuran (d. 2 Kasım 1997; Şişli, İstanbul) Kaleci mevkisinde oynayan Türk futbolcu. Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ta forma giymektedir. Eski millî futbolcu Semih Yuvakuran'ın oğludur.

Utku Yuvakuran doğum tarihi : 2 Kasım 1997

Utku Yuvakuran kaç yaşında : 23 yaşında

Utku Yuvakuran nereli : İstanbul, Şişli doğumlu

Utku Yuvakuran mevkisi ne : Kaleci

Utku Yuvakuran forma numarası kaç : 97

Utku Yuvakuran boyu kaç : 1,92 metre

Utku Yuvakuran kilosu kaç : 81

Utku Yuvakuran burcu ne : Akrep

Utku Yuvakuran kimdir? Utku Yuvakuran nereli, kaç yaşında, mevkisi ne, hangi takımda oynuyor? Hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler!

UTKU YUVAKURAN KULÜP KARİYERİ

Beylerbeyi Kariyeri:

Futbola Beylerbeyi'nde başlayan Utku, 2015-16 sezonunda daha 18 yaşında 3. Lig'deki takımın kalecisi oldu ve 35 lig maçında forma giyerek tecrübe kazandı. Takım, 3. Lig yükselme play-offlarına kalsa da finalde penaltılarla mağlup oldu. Yuvakuran, 11 maçta kalesini gole kapattı.

Beşiktaş Kariyeri:

Yuvakuran, 2016'da Beşiktaş'a kiralandı. Fabri ve Tolga Zengin'in ardında üçüncü kaleci olan Utku, Beşiktaş ile ilk profesyonel maçına 19 Ocak 2017'de Darıca Gençlerbirliği ile oynanan Türkiye Kupası'nda çıkmıştır. Sezon sonunda Beşiktaş ile şampiyonluk yaşadı. 2017 yazında bedelsiz olarak Beşiktaş'a transfer oldu ve 4 yıllık sözleşme imzaladı.

2017-18 sezonunda sadece bir Türkiye Kupası maçına çıktı. 2018-19 sezonunda da Loris Karius ve Tolga Zengin'in ardında üçüncü kaleci olarak kadroda yer aldı. Karius gelmeden önce Zengin'in sakatlığı nedeniyle 26 Ağustos 2018'de Antalyaspor ile oynanan lig maçında ilk kez Beşiktaş forması giydi. Ancak Beşiktaş maçı 3-2 kaybetti. 4 gün sonra ise Partizan ile oynanan UEFA Avrupa Ligi maçında forma giydi. İlk Avrupa maçında kalesinde gol görmedi ve Beşiktaş maçı 3-0 kazandı. Beşiktaş'ın Loris Karius transferi sonrası üçüncü kaleciliğe düşse de devre arasında Zengin'in kadro dışı kalmasıyla tekrar ikinci kaleci oldu.

2020-21 sezonunda Ersin Destanoğlu'nun ardından ikinci kaleci olacaktır.

UTKU YUVAKURAN MİLLİ TAKIM KARİYERİ

Türkiye U-19 ve U-20 forması giydi.

U-21 takımına çağrılsa da süre alamadı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Semih Yuvakuran utku yuvakuran Beşiktaş Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title