Haberler

Ümit Can Uygun kimdir? Ümit Can Uygun nereli, kaç yaşında? Ümit Can Uygun tutuklandı mı?

Güncelleme:

Ümit Can Uygun adlı genç, Aleyna Çakır isimli kız arkadaşına şiddet uyguladığı öne sürülen görüntüler nedeniyle sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Kız arkadaşı Aleyna Çakır'ın ise 3 Haziran günü evinde cansız bedeni bulundu. Ümit Can Uygun kaç yaşında?

Aleyna Çakır takma adını kullanan Sema Esen, erkek arkadaşı Ümit Can tarafından evinde ölü olarak bulunmuştu. Uygun'un daha önce de sosyal medyada kız arkadaşına şiddet uyguladığı videoları paylaşmasının ardından, Esen'in ölümünde cinayet şüphesi olduğu sosyal medyada tartışılan konular arasına girdi.

ÜMİT CAN UYGUN KİMDİR?

Kız arkadaşı Aleyna Çakır'a (Sema Esen) şiddet uyguladığı görüntülerle adı duyulan Ümit Can Uygun'un, sosyal medyaya düşen söz konusu şiddet içerikli videoda Çakır'ı bayıltana kadar dövdüğü öne sürüldü. Ardından videonun 17 Nisan'da çekildiği ortaya çıktı.

Olayın ardından Uygun'un gözaltına alındığı ve sonrasında ise serbest bırakıldığı bildirildi. Konuyla alakalı olarak Ankara Emniyet Müdürlüğü, ''17 Nisan 2020 günü saat 14.15 sıralarında Sema Esen (Aleyna Çakır) isimli şahıs, Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğümüze müracaat ederek, Ümit Uygun ve E.Ö. tarafından darbedildiğini, astım hastası olması nedeniyle darp neticesi bayıldığını ve bu durumun erkek arkadaşı Ümit Uygun tarafından sosyal medyada paylaşıldığını beyan ederek, Ümit Uygun ve E.Ö.'den şikayetçi olmuştur. Aynı gün mahkemeye çıkarılan şüpheli şahıslar, adli mercilerce serbest bırakılmıştır" açıklamasında bulunmuştu.

Ümit Can Uygun kimdir? Ümit Can Uygun nereli, kaç yaşında? Ümit Can Uygun tutuklandı mı?

Çakır, 3 Haziran günü Ankara'daki evinde erkek arkadaşı Ümit Can tarafından ölü olarak bulundu. Sosyal medyada Aleyna Çakır'ın cinayete kurban gittiği iddiaları gündeme geldi.

Uygun'un sosyal medya hesaplarında yer alan bilgilere göre, Ankara'da yaşıyor. Ayrıca hesabında iki farkı firmada iş veren olarak görünüyor.

Ümit Can Uygun kimdir? Ümit Can Uygun nereli, kaç yaşında? Ümit Can Uygun tutuklandı mı?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Aleyna Çakır Can Uygun Ümit Can Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Kanada bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Antalyaspor Adana Demirspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Antalyaspor ADS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Tayland bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

500

Yorumlar (38)

Semine:

Benimde iki oğlum var. Bunları nasıl ebeveynler yetiştiriyor? Ailesi anladığım kadar insan görünümlü bu yaratığa destek oluyorlar. Bir can yetiştirip topluma salmışlar bugünde dün ve ondan öncesinde gördüğümüz gibi yasaların acilen değişmesi gerek idam kesinlikle gelmeli. Kadına,çocuğa,hayvana şiddetin ve,istismarın her türlüsünü uygulayan kişileri ön kapıdan alıp arka kapıdan salmıyacağız. Canlıya karşı yapılan her türlü suçun ağır cezası olması gerekmektedir. Neyi bekliyorlar bu deyyüs cibiliyetsiz gibi yaratıkların idam edilmesi için.

46
0
yanıtYanıtla
Ümit Can Uygun Kimdir:

Gördüğüm yerde tekme tokat döveceğim kişidir.

42
1
yanıtYanıtla
Ümitsiz vaka:

Büyük ihtimalle disslike atan kişidir.

yanıt1
yanıt0
Reis:

Koca Reise laf yok

5
34
yanıtYanıtla
Rauf koca:

Bu çakal yarın hapse düşüne gereği ni içerideki kader kurbanları yapar hadım edin dürzüyü herkesin kızı var bu nedir ya

yanıt1
yanıt0
Tugba:

Allahin belasi !!

18
1
yanıtYanıtla
idammm:

bundan sonra acı yaşanmaması için bu şahıs idam edilmeli. ibreti alem olsun idammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

19
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

devlet olayı aydınlatmakla ve suçlularında cezalarını vermekle sorumludur

19
0
yanıtYanıtla
Umut GÜRAKAR:

Böyle bi olayda bile siyaset yapan ile aynı ülkede yaşamak

11
3
yanıtYanıtla
aras:

tipe bak işid kılıklı. . . . . .

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title