Haberler

Tövbeler Olsun 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı? TRT 1 Tövbeler Olsun 26. bölüm izle - full izle!

Güncelleme:

Tövbeler Olsun 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu Tövbeler Olsun dizisinin 26. bölümü ardından araştırılmaya başladı. TRT 1'de yayınlanan Tövbeler Olsun 27. bölüm fragmanı izle! Tövbeler Olsun son bölüm özeti! Tövbeler Olsun yeni bölümde neler olacak? TRT 1 Tövbeler Olsun 26. bölüm izle full izle!

Tövbeler Olsun 27. bölüm izle! Tövbeler Olsun 27. bölüm tamamı izle! TRT 1 ekranların sevilen dizisi Tövbeler Olsun 27. bölüm seyret! Tövbeler Olsun 27. bölüm tek parça izle! Tövbeler Olsun 27. bölüm tamamı izle! Tövbeler Olsun 2021 son bölüm izle. Tövbeler Olsun son bölüm izle. Tövbeler Olsun 26. bölüm tamamı izle.

TÖVBELER OLSUN 27. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Tövbeler Olsun dizisi TRT 1 ekranlarında bu akşam 26. bölümüyle yayınlandı. Diziseverler heyecan dolu 26. bölümün ardından şimdi de Tövbeler Olsun 27. bölüm için araştırmalarına başladılar. Tövbeler Olsun 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorusu soruluyor. Tövbeler Olsun 27. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak Tövbeler Olsun 27. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz bu sayfadan sizlerle paylaşacağız.

TÖVBELER OLSUN 26. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ!

TÖVBELER OLSUN 26. BÖLÜM ÖZETİ

Altınların kendine ait olduğunu öğrenen Namzet öfkeden deliye döner. Latife'nin beklenmedik çıkışı ise altınlarını geri almak için olmadık yollara başvuran Namzet'e geri adım attıracaktır. Olan bitenlerden habersiz olan Nazmiye, Buğra ve Aylin ise duydukları karşısında şoke olmuştur. Dr. Şevki Bey'in planıyla Namzet'in kaçırılmasına yardım eden Osman ise bu durumdan dolayı huzursuzdur. Tüm bunlar olurken Horanta ailesi, eve gelen polisler yüzünden büyük şok yaşayacaktır.

Durumun giderek kötüye gittiğini düşünen Aylin ve Buğra ise babalarının tekrar arkadaş olması için Dr. Şevki'den yardım istemeye karar verirler. Yaşanan karmaşalar yüzünden aşkları için endişelenmeye başlayan Nazmiye ve Anıl ise daha fazla beklemek istemez ve nikah için gün alır. Bu evliliğe engel olamayacağını düşünen Ertan ise, herkesi şaşırtan bir karar alacaktır.

Oyuncu kadrosunda kimler var?

Güven Kıraç - Namzet Horanta

İpek Tuzcuoğlu - Latife Horanta

Erkan Can - Osman Necipli

Çiçek Dilligil - Hülya Necipli

Merve Erdoğan - Cemre Horanta

Mert Carim - Sinan Horanta

Naz Çağla Irmak - Aylin Necipli

Seda Türkmen - Nazmiye Horanta

Sercan Badur - Buğra Horanta

Ünal Silver - Fuat Peştemalci

Tövbeler Olsun Konusu nedir?

İşinde başarılı ancak fazlasıyla pinti olan mücevher imalatçısı ve aynı zamanda Horanta Holding'in yöneticisi Namzet Horanta'nın, pinti bir kişilikten cömertliğe dönecek olan hikayesini konu almaktadır. Bu değişim sırasında, "hatme çiçeğim" diye seslendiği karısı Latife ve oğulları Sinan ve Buğra'yı da etkilediğini fark eder.

TÖVBELER OLSUN FİNAL Mİ?

TRT1'in sevilen komedi dizisi her pazar akşamı sevenleri ile buluşuyor. Ancak Tövbeler Olsun dizisinin, Birsen Altuntaş'ın haberine göre 32. bölümde final yapması bekleniyor.

TÖVBELER OLSUN NEDEN BİTİYOR?

Birbirinden başarılı ismi bünyesinde barındıran Tövbeler Olsun final kararı aldı. Dizinin kadrosunda da Seda Türkmen, hikayesi bittiği için diziden 29. bölümde ayrılıyor. Öte yandan Tövbeler Olsun, izlenme oranlarının beklenenin altında kalmasından ötürü final yapacak. Yine Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizi 32. bölümde son buluyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Seda Türkmen Haberler

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

Bakmadan Geçme

LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title