Haberler

The Witcher 4. sezon ne zaman? The Witcher 4. sezon hangi tarihte yayınlanacak? Witcher 4 sezon çıkacak mı?

Güncelleme:

The Witcher dizisinin izleyicileri tarafından 3. sezonun yayınlanması ile birlikte The Witcher 4. sezon ne zaman? Sorusu gündeme getirildi. Birçok kişi Witcher 4 sezon çıkacak mı? Sorusuna internet üzerinde yanıt arıyor. Peki, The Witcher 4. sezon ne zaman? The Witcher 4. sezon hangi tarihte yayınlanacak? Witcher 4 sezon çıkacak mı?

The Witcher 4. sezon ne zaman? Sorusu, 3. sezonun izleyiciler ile buluşmasının ardından merak edildi. Heyecanla beklenmekte olan dizinin yeni bölümleri hafta hafta yayınlanmaya devam ederken gözler yeni sezon hakkında yapılacak olan açıklamalara çevrildi. Peki, The Witcher 4. sezon ne zaman? The Witcher 4. sezon hangi tarihte yayınlanacak? Witcher 4 sezon çıkacak mı?

THE WİTCHER 4. SEZON NE ZAMAN?

The Witcher 4. sezon onayını alması ile birlikte dizinin 4. sezonunun çekileceği kesinleşti. The Witcher 4. sezon onayının duyurulmasının ardından The Witcher 4. sezon tarihi merak edildi. Henüz 3. sezon bölümlerinin tamamının yayınlanmaması nedeniyle 4. sezonunun 2024'ün sonlarına doğru yada 2025'n ortalarına doğru gösterime girmesi öngörülmekte.

THE WİTCHER 4. SEZON'DA BAŞROL DEĞİŞECEK Mİ?

Birçok kişiyi üzecek olsa da The Witcher başrolü değişiyor. Henüz yayınlanma tarihi belli olmasa da 4. sezonda Rivyalı Geralt rolünde Henry Cavill yerine Liam Hemsworth'u göreceğiz. Konuyla ilgili ilk paylaşım da yine Cavill'den hayranlarına geldi.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

The Witcher 4 The Witcher Dizi Gündem Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title