Haberler

Şirin Payzın kimdir? Şirin Payzın evli mi, kaç yaşında, nereli? Şirin Payzın ne iş yapıyor? Şirin Payzın hayatı ve biyografisi!

Güncelleme:

Son dönemde sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamalarla gündeme gelen ünlü sunucu Şirin Payzın hakkında merak edilenler haberimizde. Şirin Payzın kimdir? Şirin Payzın nereli ve ne iş yapıyor? Şirin Payzın hayatı ve biyografisi nedir?

Şirin Payzın kimdir? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Ünlü Türk sunucusu Şirin Payzın sunduğu programlar ve yaptığı açıklamalarla sıklıkla gündeme gelmektedir. Son olarak başta Twitter olmak üzere sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken Şirin Payzın ile ilgili bilinmeyenleri sizler için kaleme aldık. Peki, Şirin Payzın kimdir? Şirin Payzın evli mi, kaç yaşında, nereli? Şirin Payzın ne iş yapıyor? Şirin Payzın hayatı ve biyografisi nedir? İşte detaylar haberimizde...

ŞİRİN PAYZIN KİMDİR?

Şirin Payzın (1968; İstanbul ), Türk gazeteci. Şirin Payzın, Makedonya göçmeni bir babanın ve Kırım göçmeni bir annenin kızı olarak 1968 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Babası gazeteci olan Şirin Payzın bir dönem Ankara'da yaşadı ve lise döneminde tiyatro ile ilgilendi.

Babası Makedon asıllı, annesi ise Kırım göçmeni olan Şirin Payzın 1968 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Babası gazetecidir. 1987 yılında üniversite eğitimi için Fransa'ya giden Şirin Payzın babasının ölümü üzerine Türkiye'ye geri dönmek zorunda kaldı. İstanbul Üniversitesi Filoloji Bölümü'nde yarım dönem okuyan ünlü sunucu ardından Bilkent Üniversitesi'nde Sanat Tarihi ve İşletme okudu. Son olarak üniversite eğitimini New York Üniversitesi'nde tamamlamıştır.

1999 yılında Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi Ali Ahmet Acet ile evlenmiş fakat daha sonra boşanmıştır. Şirin Payzın çok iyi derecede İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

Şirin Payzın kimdir? Şirin Payzın nereli ve kaç yaşında? Şirin Payzın ne iş yapıyor?Şirin Payzın

ŞİRİN PAYZIN NE İŞ YAPIYOR?

Üniversite sonrası iş hayatında Birleşmiş Milletler'de bulunan Daimi Temsilciliğimiz'de göreve başlamıştır. Televizyoncu Ufuk Güldemir'in bir arkadaşı ile tanışması vesilesiyle Show TV'de çalışmaya başlamıştır. 1994 ile 1999 arası ATV'de diplomasi muhabirliği yapmıştır. 1997 yılında Libya Lideri Muammer Kaddafi ile yaptığı röportajla Türkiye Gazeteciler Cemiyeti "Yılın Röportajı" ödülünü kazanmıştır. 1999 yılında CNN Türk'e geçen Şirin Payzın burada çeşitli programlar ve belgeseller hazırlayıp sundu.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Şirin Payzın Şirin Payzın Şirin Payzın Şirin Payzın Sosyal Medya Şirin Payzın Şirin Payzın İstanbul İstanbul İstanbul İstanbul İstanbul İstanbul Kırım Kırım Kırım Kırım Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (19)

ismet:

yeterince hain vatandaşlıktan çıkarılıp sınır dışı edilmeli. bunlara acıdıkca acınacak hale düşünüyoruz. bir müddet merhameti sskıya almamız şart. yoksa bunların kökü kazınmaz

26
35
yanıtYanıtla
Tahsin Cansever:

Adinizi yazmamissiniz ama sizin turklugunuzden suphe duyarim ama Sirin hanim dort dortluk bir turktur guzel akilli olmasi da bunun kanitidir sag ol var ol Sirin hanim seninleyiz

41
20
yanıtYanıtla
R. Kaptan:

Damarlarında bir damla Türk kanı olmayan bir kişi vatan sevdalısı olabilirmi?

22
37
yanıtYanıtla
Ahmet Özümagi:

Program yöneticiliğindeki akıllı, zeki, bilgili, kıvrak zekası ile tüm moderatörlerin en başarılısıdır. Milyonların izlediği CNN ve Halk TV'deki programları, objektif fikirleri ile yurtseverliği, halktan, adaletten, ögürlükten, emekten yana oluşu; izlenme rekorları kırmıştır. Boyun eğmez kişiliğiyle saygın ama iktidarın hışmını üzerine çekmiş, yine de yılmadan, korkmadan PROGRAMLAR YAPAN; aranan bir yorumcudur.

43
14
yanıtYanıtla
Bülent:

Makedon, kırım denildigi zaman geçmiş olsun bu kadın bu ülkeyi Yıkmaya and içmiş bi vatansız çok net olarak yahudi !

25
31
yanıtYanıtla
Ayşe ol:

Çok begeniyoruz

34
20
yanıtYanıtla
Ayşe ol:

Çok begeniyoruz

33
18
yanıtYanıtla
baygrand:

cesur kadın

32
19
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

anlaşıldı Türk kökenli değil. O yüzden her programında kendini bildirildi Türk karşıtlığını gizlemezdi

17
33
yanıtYanıtla
Ingo:

Çok hakim çok güzel.cok akıllı

31
18
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title