Haberler

Rüyada saklanmak ne anlama gelir? Rüyada kaçtığını görmek, anne ve babadan saklanmak ne demek?

Güncelleme:

Hayatta birçok farklı sebepten dolayı bazı zamanlar saklanmak zorunda kalınabilir. Bu durum insanların rüyasına da girer ve değişik nedenlerden ötürü saklanılır. Burada önemli olan rüyanın ne anlama gelmiş olduğunu öğrenmektir. Peki, Rüyada saklanmak ne anlama gelir? Rüyada kaçtığını görmek, anne ve babadan saklanmak ne demek?

Bir kimsenin rüyada bir ağaca dayanarak gizlendiğini görmesi, o kimsenin, âlim bir kimseye meyletmesine işaret eder. Hanımı hamile olan kimsenin rüyada giz­lendiğini görmesi, o kimsenin, bir kız çocuğu dünyaya gelmesine işaret eder. Peki, Rüyada saklanmak ne anlama gelir? Rüyada kaçtığını görmek, anne ve babadan saklanmak ne demek? İşte detaylar haberimizde...

RÜYADA SAKLANMAK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada saklanmak gerçek yaşamda arkadan iş çevirmek şeklinde ifade edilir. Özellikle rüya sahibinin bazı şeyleri kapatmak istediğini ve bunu kendisine zarar gelmemesi için yapmaya çalıştığına yorulur. Başka rüya alimlerine göre rüya sahibinin kendine has bir tavır ve kişiliği olduğuna, ancak bu tavır ve kişiliğinin çevresi tarafından hoş görülmediğine delalet eder.

RÜYADA BİRİNDEN KORKUP KAÇMAK

Rüyada birinden korkup kaçmak rüya sahibinin sürpriz gelişmeler yaşanacağını yorulur. Özellikle kişi adına hiç beklenmedik güzel sürprizler ve haberler şeklinde ifade edilir. Bu gelişmeler hem maddi hem de manevi olarak gerçekleşebilir. Sıkıntılı günleri geride bırakacağını ve mutlu bir yaşama ailesi ile beraber sürdüreceği üzerine delalet eder.

RÜYADA TUVALETE SAKLANMAK

Rüyada tuvalete saklanmak uğranılan zararın telafi edileceği üzerine delalet eder. Ayrıca aile büyüklerini memnun edecek bazı tavırlar içerisinde gireceğine, bundan sonra başarılı olacağına ve iş hayatında önemli kazançlar elde edeceğine yorulur. Özellikle hayallerini gerçeğe dönüştürmek için büyük mücadele vereceğini ve koşmaktan hiç yorulmayacak üzerine işaret eder.

RÜYADA GİZLENDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada gizlendiğini görmek rüya sahibinin nereye gittiğine bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Özellikle herhangi bir mekana gizlenmek rüya sahibinin gerçek yaşamda sağlıklı ve sıhhat dolu bir yaşam süreceğine delalet eder. Aynı zamanda kişinin evlat sahibi olacağı üzerine yorumlanır. Eğer açık havada saklanmaya çalışırsa, o zaman kişinin güçlü birinden destek alacağı ve yeniden toparlanacağı üzerine işaret eder.

RÜYADA KAÇTIĞINI GÖRMEK

Rüyada kaçtığını görmek rüya sahibinin başını derde sokacağı bazı insanlar ile içli dışlı olacağına delalet eder. Bazı sıkıntı ve sorunlar yaşayacağına, maddi kayıplar meydana geleceğini ve borç içine gireceğini yorumlanır. Özellikle yanlış işler nedeniyle parasını da önemli bir kısmını kaldıracağına işaret etmektedir. Bunların yaşanmaması için ise bir uyarı niteliği taşıyan rüyalardan biri olarak öne çıkıyor.

RÜYADA KORKTUĞUNU GÖRMEK

Rüyada korktuğunu görmek rüya sahibinin aksine gerçek hayatında korkularından kurtulacağı üzerine yorumlanır. Yakın zamanda mutlu günlerin geleceğini ve üzerindeki musibeti atacağına rivayet edilir. Rahata kavuşacağına ve maddi açıdan tüm sorunlarının üstesinden geleceğine işaret etmektedir. Ailesiyle beraber sağlık sorunu yaşamadan mutlu bir yaşam süreceğine, ancak bu yaşamı elde edebilmek için önemli mücadeleler vermesi gerektiğine dair rivayet edilir.

RÜYADA BİRİNDEN SAKLANDIĞINI GÖRMEK

Rüyada birinden saklandığını görmek rüya sahibinin kendisini kötü durumlardan koruyacağı üzerine yorumlanır. Özellikle hak yolunu terk etmiş olan kişinin yeniden hakkına döneceği, kötülüklerden arınacağı ve yeniden mutlu yaşamını dönüş yapacağına yorumlanır. Ayrıca Eğer rüyasında birinden saklandığını kişi görüyorsa, o zaman etrafındaki insanlardan sakladığı önemli bir sırrı olduğunu da delalet etmektedir.

RÜYADA ANNE VE BABADAN SAKLANMAK

Rüyada anne ve babadan saklamak aile içi bazı sırlarını olduğunu anlatmaktadır. Bu sıra aynı zamanda yakın akrabalar arasında da olabilir. Çok uzun sürmeden bu sırrın ortaya çıkacağı ve bu sırrı kimsenin duymaması için sır sahibinin büyük mücadele vereceği üzerine delalet eder.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Yaşam Haberler

Genelevde kimlik soran güvenlik görevlisini silahla vurdu

Genelevde kimlik soran güvenlik görevlisini silahla vurdu

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

1 ay önce ailesini katledip intihar eden polisle ilgili bomba Olcay Kılavuz ve Sinan Ateş iddiası

1 ay önce ailesini katledip intihar eden polisle ilgili bomba Olcay Kılavuz ve Sinan Ateş iddiası

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Resmi Gazete bugün (12 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Haziran dün gece deprem mi oldu? Filenin Sultanları maçı ne zaman 12 Haziran Çarşamba? Süper Lig ne zaman başlıyor 2024-25? #9917 Steam çöktü mü? 12 Haziran Çarşamba Steam sorun mu var? Karne tebrik mesajları, en güzel karne tebrik mesajları nelerdir? 2024 en güzel karne tebrik mesajları. 12 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Örnek karne görüşleri 2024! Öğretmenler için karne görüşleri örnekleri nelerdir? Karne görüşü örnekleri 2024! Karne görüşü ne yazılır? Öğretmen karne görüşleri örnekleri! 12 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 12 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 12 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 12 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 12 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 12 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
CHP Sözcüsü Yücel'den Ömer Çelik'e: Belediyelerle ilgili nefret söyleminin görüşmede konuşulduğunu teyit edemiyoruz

CHP Sözcüsü Yücel'den Ömer Çelik'e: Belediyelerle ilgili nefret söyleminin görüşmede konuşulduğunu teyit edemiyoruz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title