Haberler

Ruhun Duymaz 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2. bölüm fragmanı izle! Ruhun Duymaz yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanır?

Güncelleme:

Ekranların beğenilen dizisi Ruhun Duymaz bugün 1. bölümü ile yayınlandı. Bugünkü bölümün ardından yeni bölüm fragmanı çıktı mı merak edildi. Peki, Ruhun Duymaz 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ruhun Duymaz yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanır? 2. bölüm fragmanı izle! Ruhun Duymaz 2. bölüm fragmanı ne zaman çıkacak? Fragman Youtube'da var mı? İşte detaylar...

Ruhun Duymaz dizisinden yayın gününe özel, hayranları sevindirecek yeni bir fotoğraf paylaşıldı. Paylaşılan fotoğrafta Burcu Özberk ve Şükrü Özyıldız ile beraber başarılı oyuncular Tuğrul Tülek, Aslı Sümen ve Şehsuvar Aktaş, Zuhal Gencer ve Ülkü Duru da boy gösteriyor. Ruhun Duymaz 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ruhun Duymaz yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanır? 2. bölüm fragmanı izle!

RUHUN DUYMAZ 2. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Ruhun Duymaz'nun bugünkü 1. bölümünün ardından 2. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman çıktığında detayları ileteceğiz.

RUHUN DUYMAZ DİZİSİ KONUSU

nur Karasu (Şükrü Özyıldız) genç yas¸ında daire bas¸kanlıgˆına terfi etmis¸ bas¸arılı bir istihbarat ajanıdır ve bir su¨redir Tu¨rkiye'nin en bu¨yu¨k kuyumculuk s¸irketinin sahibi Civan Koral(Tuğrul Tülek)'inpes¸indedir. Koral Mu¨cevherat'ı kirli is¸leri ic¸in paravan olarak kullanan Civan, bir suc¸ o¨rgu¨tu¨nu¨n Tu¨rkiye temsilcisidir. Civan'ın yaptığı yasadışı işlerle ilgili belgeleri evindeki kasada sakladığını düşünen Onur, eve girip çıkabilmek için Civan'ın kardeşi Hilal (Aslı Sümen) ile sevgili olur. Civan'ın yurt dışına yerleşeceğini öğrendiğinde onu elden kaçırmadan belgeleri alabilmek adına Onur ani bir kararla Hilal'e evlenme teklif eder. Planı nişan günlerinde kasayı açmak ve kardeşinin nişanı için orada olan Civan'ı tutuklamaktır. Hesaba katmadığı şey ise; Hilal'in yakın arkadaşı Ece (Burcu Özberk) olur. Ece Onur'un ne işler çevirdiğini anlamaya çalışırken; Onur tarafından yakalanması onun da planlarını alt üst eder. Onur ve Ece; gece ve gündüz kadar iki zıt kutup, hiç istemedikleri bir biçimde birlikte çalışmak zorunda kalacaktır.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Ruhun Duymaz YouTube Gündem Magazin Haberler

Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı

Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı

AK Partili vekilin eli cebinde yaptığı konuşma TBMM'de tansiyonu yükseltti

AK Partili vekilin eli cebinde yaptığı konuşma TBMM'de tansiyonu yükseltti

Benzin istasyonunun yanındaki palet fabrikası alev alev yanıyor! Ekipler yangınla mücadele için bölgede

Benzin istasyonunun yanındaki palet fabrikası alev alev yanıyor! Ekipler yangınla mücadele için bölgede

Bakmadan Geçme

E – Okul ne zaman kapanıyor 2024? E – Okul not girişi, devamsızlık girişi hangi tarihte kapanıyor? Brezilya - Polonya voleybol maçı ne zaman? Brezilya - Polonya voleybol maçı hangi tarihte, hangi kanalda? Payidar Gondol nedir? Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ne hediye etti? Teşrik tekbiri ne zaman başlar, ne zaman getirilir? Teşrik tekbiri hangi gün başlayacak? YKS TERCİHLERİ NE ZAMAN 2024? YKS tercih kılavuzu ne zaman yayınlanır? YKS ne zaman açıklanacak? TYT- AYT- YDT ne zaman açıklanacak? ÖSYM YKS sonuçları nereden öğrenilir? HRANT DİNK KİMDİR? Hrant Dink kaç yaşında ve neden öldü? Motorine zam gelecek mi? Mazot fiyatı ne kadar olacak? Benzine ve motorine zam gelecek mi? EURO 2024 ne zaman? Avrupa Futbol Şampiyonası nerede, hangi şehirlerde? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ #9728 12 Haziran (bugün) hava durumu nasıl? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava sıcaklığı kaç derece? Altay Bayındır, Beşiktaş ile mi anlaştı? Altay Bayındır, Beşiktaş'a mı gidiyor? Müge Anlı sezon finali ne zaman? Müge Anlı İle Tatlı Sert sezon finali mi yapacak, ne zaman? Müge Anlı sezon finali tarihi! Bugün voleybol maçı var mı? 12 Haziran kimin voleybol maçı var? Bugün hangi voleybol maçı var? Voleybol milli takım maçı hangi kanalda? Voleybol milli takım Türkiye - Tayland ne zaman, saat kaçta? Voleybol kadınlar ligi filenin sultanları maçı hangi kanalda? Filenin sultanları maçı saat kaçta, nerede yayınlanacak?
Nihal Olçok, Ayşe Ateş ile görüşen Erdoğan'a seslendi: Ben de bu 2 kişinin katilini arıyorum

Nihal Olçok, Ayşe Ateş ile görüşen Erdoğan'a seslendi: Ben de bu 2 kişinin katilini arıyorum

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title