Haberler

Okay Yokuşlu kimdir? Okay Yokuşlu kaç yaşında?

Güncelleme:

Geçen sezon devre arasında kiralık geldiği Galatasaray'da fırtına gibi esen Galatasaray, Celta Vigo'da forma giyen Okay Yokuşlu'yu kadrosuna katmaya çok yakın. Peki, Okay Yokuşlu kimdir? Okay Yokuşlu kaç yaşında?

Sarı-Kırmızılılar, Okay Yokuşlu transferinde sona geldi. İspanyol ekibi Celta Vigo ile yapılan görüşmelerde büyük ölçüde anlaşmaya varıldı. Okay da Galatasaray'da forma giymeyi ve Fatih Terim'le çalışmayı çok istiyor. Milli Takım kampında bulunan Okay için resmi açıklamanın gelmesi an meselesi. Pewki, Okay Yokuşlu kaç yaşında?Okay Yokuşlu kimdir?

OKAY YOKUŞLU KİMDİR?

Doğum tarihi: 9 Mart 1994

Kaç yaşında: 27yaşında

Mereli: Konak, İzmir Gündem haberler için bizi takip edin. Haberler.com gündemin sıcak konularını sizler için derliyor.

Boy: 1,91 m

Karşıyaka

Okay Yokuşlu, futbola 8 yaşında Karşıyaka Spor Okulunda başladı. Spor okullarında her çocuk gibi futbolu seven Okay, 2004 yılında Altay Altyapısı ile kariyerine başladı.

Altay Haberler.com haberini okuyorsunuz. Haber kaldığı yerden devam ediyor.

2004 yılında Altay ile lisanslı futbolcu olarak kariyerine başladı. Minik takımlarda forma giyen Yokuşlu, 2009-10 sezonunda hem Altay U-18 takımında hem de Altay A2 takımında forma giymeye başladı. 6 Ekim 2009'da kariyerinin ilk A2 maçına çıkan Yokuşlu, Bucaspor'u 6-1 yendikleri maçta ikinci yarı oyuna girip 2 gol kaydetti. 15 yaş 324 günlükken attığı bu gol ile Türkiye'de profesyonel liglerde gol atan en genç futbolcu unvanını 21 Ekim 2014 tarihine kadar elinde bulundurdu. Okay Yokuşlu bu unvanını Çanakkale Dardanelli Ufukcan Engin 15 yaş 218 günlükken attığı gol ile kaybetmiştir. Yarım sezonda gösterdiği performansla dikkat çeken Yokuşlu, Musa Çağıran'ın sakatlığı sonucu teknik direktör Fuat Yaman tarafından A takıma çağrıldı. 15 Ocak 2010'da 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Profesyonel sözleşmesinden iki gün sonra 17 Ocak 2010'da 2009-10 Türkiye Kupası grup eleme maçında ilk kez Altay forması giydi. Daha 16 yaşını doldurmamış Yokuşlu, ilk 11'de sahaya çıktı, 70 dakika forma giyip 1 gol kaydetti. 20 Ocak 2010'da ise ilk kez 1. Lig maçına çıktı. 3 gün sonra oynanan Orduspor maçında ise 88. dakikada kafayla bir gol kaydetti. Altay'a beraberliği getiren bu gol, Yokuşlu'yu 1. Lig tarihinin en genç golcüsü yaptı ve sezon sonuna kadar Altay takımının değişmez oyuncularından oldu.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Okay Yokuşlu Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title